logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سوادکوه خبر داد؛

اعزام دانش‌آموزان سوادکوهی به اردوی راهیان نور

اعزام دانش‌آموزان سوادکوهی به اردوی راهیان نور
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه گفت: هدف از اعزام کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی و محلات به مناطق عملیاتی، ترویج فرهنگ مقاومت و حفظ روحیه ایثار و همچنین تشریح و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برای جوانان و نوجوانان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سیدموسی حسین‌نژاد طی گفت‌وگویی با خبرنگار ما به اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزی از شهرستان سوادکوه اشاره و اظهار کرد: این کاروان با ۲ دستگاه اتوبوس و به استعداد ۸۶ نفر و با حضور راویان دفاع مقدس و همکاران پاسدار سفر خود را برای شرکت در حج بصیرتی آغاز کردند.

وی افزود: مراحل بعدی اعزام کاروان راهیان نور شهرستان سوادکوه به مناطق جنوب که شامل دانش‌آموزان پسر است در بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه خاطرنشان کرد: مدت سفر کاروان راهیان نور دانش‌آموزی چهار روز است که زائران در این سفر معنوی از مناطق عملیاتی فتح المبین، شلمچه، اردوگاه کلهر و شهید باکری بازدید می‌کنند.

حسین‌نژاد افزود: در کنار بازدید از مناطق عملیاتی جنوب برنامه‌های مختلف فرهنگی و آموزشی برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده داست.

وی در پایان بر اهمیت نقش اردوی راهیان نور در میان دانش‌آموزان تأکید و اظهار کرد: هدف از اعزام کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی و محلات به مناطق عملیاتی، ترویج فرهنگ مقاومت و حفظ روحیه ایثار و همچنین تشریح و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برای جوانان و نوجوانان است چرا که اعتقاد ما این است که دفاع مقدس به فرموده رهبر و مقتدای ما گنجینه تمام نشدنی است و باید به نسل‌های بعدی معرفی شوند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه