فرمانده سپاه تنگستان:
دفاع مقدس 8 ساله ما بعنوان یک حادثه عظیم، بی شک در یاد ملت ایران خواهد ماند
سرهنگ دوم پاسدار محمد علی ملاکی گفت: امروز بسیج به عنوان بازوی رهبری و پیشقراول دفاع و حماسه سازی در عرصه های مختلف و سنگر های متعدد نظام نقش آفرینی می کند و افق نگاهش چیزی جز رضایت ولایت فقیه و پیروی از فرامین معظم له نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنگستان نما، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه تنگستان درجمع باشکوه و حضور حماسی نیروهای مسلح تنگستان گفت: امروز نظامیان مستقر در تنگستان چه سپاه و نیروی انتظامی و چه گردانهای بسیج برای تحقق مردم سالاری دینی و پیروی از فرامین فرماندهی کل قوا آماده انجام ماموریتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما،,
سرهنگ دوم پاسدار محمد علی ملاکی گفت: امروز بسیج به عنوان بازوی رهبری و پیشقراول دفاع و حماسه سازی در عرصه های مختلف و سنگر های متعدد نظام نقش آفرینی می کند و افق نگاهش چیزی جز رضایت ولایت فقیه و پیروی از فرامین معظم له نیست.
,
وی به برگزاری برنامه های شاخص سپاه امام علی در هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: تدوین برنامه های امسال هفته دفاع مقدس با تکیه بر کیفی سازی برنامه ها بوده و برگزاری نشست های روشنگری ،یادواره های شهدا،دیدار با امام جمعه تنگستان و خانواده معظم شهدا و برگزاری برنامه های متعدد فرهنگی،هنری و تربیتی در بسیج از اهم موارد قابل ذکر است.
,
ملاکی ضمن تقدیر از حضور حماسی بسیجیان دریا دل و سلحشور در رژه 31 شهریور ماه گفت: دفاع مقدس 8 ساله ما بعنوان یک حادثه عظیم، بی شک در یاد ملت ایران خواهد ماند و غرور و سرافرازی و حماسه آفرینی را در نسل های بعد بر جای خواهد گذاشت.
,
وی افزودکلحظه لحظه دوران دفاع مقدس سرشار از دستاوردهای استراتژیکی است که یقیناً ذخیره مفیدی برای سربلندی و سرافرازی اسلام عزیز خواهد بود.
,
با این وجود سوال اساسی آن است چگونه باید از این دستاوردهای گرانقدر که به برکت خون هزاران شهید سرافراز حاصل شده ، صیانت نمود؟ آیا به واقع تاکنون توانسته ایم میراث دار مدافعان و حماسه آفرینان 8 سال دفاع مقدس باشیم؟
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه