المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور:
بانوان شمشیرباز آذربایجان غربی در المپیاد استعدادهای برتر ۵ مدال کسب کردند
دبیر هیئت شمشیربازی آذربایجان غربی گفت: بانوان شمشیرباز استان در المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور ۳ مدال انفرادی و ۲ مقام تیمی کسب کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهریار نوبخت در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با اشاره به برگزاری المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور، اظهار داشت: در مسابقات شمشیربازی استعدادهای برتر ورزش کشور در یزد، بانوان شمشیرباز آذربایجان غربی موفق شدند ۳ مدال انفرادی و ۲ مدال تیمی کسب کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز،,
وی، خاطر نشان کرد: هانیه خوش خواهی و شیدا حسنی مدالهای طلا و نقره بخش انفرادی اسلحه فلوره را از آن خود کردند.
,
دبیر هیئت شمشیربازی آذربایجان غربی، بیان داشت: همچنین سما کشی آده مدال برنز بخش انفرادی اسلحه اپه را کسب کرد.
,
وی، تصریح کرد: همچنان تیم استان متشکل از هانیه خوش خواهی، شیدا حسینی، هلیا اسماعیلزاده و زهرا حیدرزاده در بخش تیمی اسلحه فلوره مدال طلا را کسب کردند و تیم اسلحه اپه متشکل از سما کشی آده، فاطمه احمدی، زهرا مرد و آنیتا بیات ماکو به مدال نقره تیمی این اسلحه دست یافت.
,
نوبخت، ابراز داشت: در پایان مسابقات شمشیربازی، آذربایجان غربی با کسب ۱۸۳ امتیاز بعد از یزد و اصفهان عنوان سوم مجموع امتیازی را کسب کرد و از لحاظ ارزش مدال با ۲ طلا، ۲ نقره و یک برنز بعد از اصفهان در رده دوم ایستاد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه