logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره):

استاد دانشگاه امام(ره) جزء دانشمندان یک درصد جهان شد

استاد دانشگاه امام(ره) جزء دانشمندان یک درصد جهان شد
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) گفت: با زحمات پرفسور سعید عباس‌بندی، که جزء ریاضیدانان برجسته جهان است وی هم اکنون جزو دانشمندان یک درصدجهان انتخاب شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ مهدی زندیه، پیش از ظهر امروز(سه شنبه) در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه با محوریت تبیین برنامه‌های هفته پژوهش در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) اظهار کرد: ۷۰درصد فعالیت‌های دانشگاهی در حوزه پژوهش است و پژوهش و آموزش دوبال اصلی دانشگاه محسوب می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: متاسفانه قابلیت‌های استان در حوزه پژوهش از سوی دستگاه‌ها دیده نمی‌شود اساسا ما نباید فقط هفته پژوهش داشته باشیم، بلکه سال ما باید پژوهشی باشد.

این پژوهشگر برجسته استان اذعان کرد: هفته پژوهش از هفته آینده آغاز می‌شود، همایشی با محوریت تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) در ۱۹ آذرماه در دانشگاه برگزار خواهد شد و از ۱۴پژوهشگر برتر و ۵ دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه تقدیر می‌شود.

وی بیان کرد: در سال جاری پژوهشگرانی که سال گذشته به عنوان پژوهشگران برتر انتخاب شده‌اند دیگر به عنوان پژوهشگر برگزیده نمی‌شوند. 

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) ابراز کرد: سرانه دانشگاه ما برای ارائه مقاله ۱.۳۹ در سال ۹۲ بود و این آمار در پایان ۹۶ به ۲.۶ دست پیدا کرده است که نشان از تلاش پژوهشگران قزوینی دارد.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
, ,

وی ادامه داد: تعداد مقالات علمی پژوهشی از ۳۴۶ مورد در سال 92 به ۶۱۹ مقاله در پایان سال ۹۶ رسید، همچنین آمار کتب چاپ شده از ۲۱مورد به ۵۴ مورد در پایان سال 96 رسیده است. 

این مسئول عنوان کرد: همچنین قراردادهای پژوهشی در سال ۹۲ به میزان ۱۷۰میلیون بود که در سال ۹۶ به یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون رسیده است.
  
وی گفت: طرح‌های پژوهشی دانشگاه ما به صورت CDS است که طرح‌های راهبردی فرامنطقه ای است که اساتید ما در حوزه راه و شهرسازی درحال پژوهش در این حوزه هستند، این طرح از برنامه‌های جامع شهری سطح بالاتری دارد و رابطه بین شهرها را در منطقه مورد بررسی قرار می‌دهد.
 
زندیه عنوان کرد: مقالات اساتید دانشگاه ما در بین ۵۳ دانشگاه موثر جهان قرار گرفته و جزو یک درصد برتر مقالات موسسه علمی جهان اسلام است.  

وی تصریح کرد: از سال ۲۰۱۵ تا پایان سال ۲۰۱۷ دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) جزو دومین دانشگاه جامع کشور محسوب شده است و دانشجویان ما رتبه اول چهارمین دوره رباتیک را کسب کرده و قهرمانی لیگ را به خود اختصاص داده اند. 

دبیر جشنواره پژوهشگران برتر قزوین یادآور شد: طی چندسال گذشته با زحمات پرفسور سعید عباس‌بندی، وی جزو یکی از اساتید برجسته ریاضی دنیا قرار گرفت و این استاد برجسته قزوین هم اکنون جزو دانشمندان یک درصد جهان انتخاب شده است.

وی افزود: در سال جاری درخصوص دستاوردهای و پژوهشی و‌ موقعیت‌های مالی پیشرفت‌های خوبی انجام گرفته و با وجود مرکز رشد در دانشگاه که مرکز رشد و خلاقیت‌هاست، دو طرح برتر از گروه شیمی و گروه معدن تجاری سازی شد و به وزارتخانه معرفی شده است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه