گفتگو با هنرمند برگزیده جشنواره تئاتر مقاومت؛
تئاتر البرز در صحنه کمبودها خاک میخورد/ رتبه دوم بازیگری جشنواره تئاتر مقاومت به هنرمند البرزی رسید
بازیگر برگزیده جشنواره تئاتر مقاومت گفت: وجود اینکه استان البرز بازیگران بسیار پر تلاش و حرفه ای را در خود جای داده ولی هنر و هنرمند در اولویت مسئولان استان نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از تیتریک، رتبه دوم بازیگری مرد شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت به محمد رشنو بازیگر نوجوان نمایش «عروس» از تولیدات استان البرز تعلق گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک، رتبه دوم بازیگری مرد شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت به محمد رشنو بازیگر نوجوان نمایش «عروس» از تولیدات استان البرز تعلق گرفت, تیتریک، , تیتریک،, تیتریک،, تیتریک, تیتریک, .,محمد رشنو با اشاره به اینکه تئاتر مقاومت می تواند یک ویترین خوب برای نشان دادن مقاومت و ایثار ملت ایران باشد، در گفتگو با "تیتریک"، گفت: جشنواره مقاومت دریچه تازه ای برای فهم بیشتر تئاتر دفاع مقدس برای جوانان و نوجوان است.
, محمد رشنو با اشاره به اینکه تئاتر مقاومت می تواند یک ویترین خوب برای نشان دادن مقاومت و ایثار ملت ایران باشد، در گفتگو با "تیتریک"، گفت: , تئاتر مقاومت می تواند یک ویترین خوب برای نشان دادن مقاومت و ایثار ملت ایران باشد، , "تیتریک"،, "تیتریک"،, "تیتریک"،, "تیتریک"،, تیتریک, جشنواره مقاومت دریچه تازه ای برای فهم بیشتر تئاتر دفاع مقدس برای جوانان و نوجوان است.,
رشنو در ادامه با تاکید بر ظرفیت بالای هنرمندان البرز و بی مهری استانی به آن، افزود: متاسفانه تئاتر در البرز وضع مطلوبی ندارد با وجود اینکه بازیگران بسیار پر تلاش و حرفه ای را در خود جای داده ولی هنر و هنرمند در اولویت مسئولان استان نیست.
, ,
,
رشنو در ادامه با تاکید بر ظرفیت بالای هنرمندان البرز و بی مهری استانی به آن، افزود: متاسفانه تئاتر در البرز وضع مطلوبی ندارد با وجود اینکه بازیگران بسیار پر تلاش و حرفه ای را در خود جای داده ولی هنر و هنرمند در اولویت مسئولان استان نیست.
, رشنو در ادامه با تاکید بر ظرفیت بالای هنرمندان البرز و بی مهری استانی به آن، افزود: متاسفانه تئاتر در البرز وضع مطلوبی ندارد با وجود اینکه بازیگران بسیار پر تلاش و حرفه ای را در خود جای داده ولی هنر و هنرمند در اولویت مسئولان استان نیست., رشنو در ادامه با تاکید بر ظرفیت بالای هنرمندان البرز و بی مهری استانی به آن، افزود: متاسفانه تئاتر در البرز وضع مطلوبی ندارد با وجود اینکه بازیگران بسیار پر تلاش و حرفه ای را در خود جای داده ولی هنر و هنرمند در اولویت مسئولان استان نیست.,
این بازیگر مهمترین دغدغه هنرمندان تئاتر استان را نداشتن فضای استاندارد برای اجرا و تمرین دانست و اضافه کرد: تئاتر شهر کرج در نقطه ای کور واقع شده است که شهروندان اطلاعی از وجود چنین مکانی ندارند و علاوه بر این اکثر سالن های تئاتری که در استان وجود دارد استانداردهای لازم برای اجرا و تمرین را ندارد.
, این بازیگر مهمترین دغدغه هنرمندان تئاتر استان را نداشتن فضای استاندارد برای اجرا و تمرین دانست و اضافه کرد: تئاتر شهر کرج در نقطه ای کور واقع شده است که شهروندان اطلاعی از وجود چنین مکانی ندارند و علاوه بر این اکثر سالن های تئاتری که در استان وجود دارد استانداردهای لازم برای اجرا و تمرین را ندارد.,وی ادامه داد: پلاتوهای البرز از لحاظ نور، سیستمگرمایشی و سرمایشی، موقعیت سن به تماشاچی و فضاسازی به هیچ وجه به سالن نمایش شبیه نیستند.
,هنرمند البرزی به دلیل موفقیت خود در جشنواره تئاتر مقاومت اشاره کرد و افزود: این موفقیت را حاصل همراهی و همکاری تیم بازیگران و عوامل حرفه ای و همچنین کارگردانی محمداسماعیل زاده و انتخاب بجا و شایسته سوژه ی نمایش توسط نویسنده ی پر توان سینا شفیعی می دانم.
, هنرمند البرزی به دلیل موفقیت خود در جشنواره تئاتر مقاومت اشاره کرد و افزود:, , این موفقیت را حاصل همراهی و همکاری تیم بازیگران و عوامل حرفه ای و همچنین کارگردانی محمداسماعیل زاده و انتخاب بجا و شایسته سوژه ی نمایش توسط نویسنده ی پر توان سینا شفیعی می دانم, .,
.
. ,
, برگزیده رتبه دوم بازیگری جشنواره تئاتر مقاومت بیان کرد: موضوع تئاتر عروس درباره ی مقاومت و ایثار مردم شهید پرور شهر ابادان و نمونه کوچکی از فداکاری های بزرگ یک خانواده در آن دوران می باشد .
, برگزیده رتبه دوم بازیگری جشنواره تئاتر مقاومت بیان کرد: موضوع تئاتر عروس درباره ی مقاومت و ایثار مردم شهید پرور شهر ابادان و نمونه کوچکی از فداکاری های بزرگ یک خانواده در آن دوران می باشد, .,رشنو در پایان گفت: از مسئولین استان البرز درخواست دارم به هنر ارزنده ی تئاتر توجه بیشتری نمایند و حمایت های خود را از این هنرمندان دریغ نکنند.
, رشنو در پایان گفت:, از مسئولین استان البرز درخواست دارم به هنر ارزنده ی تئاتر توجه بیشتری نمایند و حمایت های خود را از این هنرمندان دریغ نکنند.,گفتنی است محمد رشنو از سال 93 به صورت حرفه ای کار بازیگری را شروع نموده و در فیلم های سینمایی مانند جزیره گنج، سمفونی نهم، تنگه ابوقریب، آن بیست و سه نفر بازی نموده است.
, گفتنی است محمد رشنو از سال 93 به صورت حرفه ای کار بازیگری را شروع نموده و در فیلم های سینمایی مانند جزیره گنج، سمفونی نهم، تنگه ابوقریب، آن بیست و سه نفر بازی نموده است.,
ارسال دیدگاه