logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون اداره کل راه و شهرسازی مازندران:

آغاز عملیات اجرایی محور جویبار به قائم‌شهر تا 45 روز دیگر

آغاز عملیات اجرایی محور جویبار به قائم‌شهر تا 45 روز دیگر
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران از پایان مطالعات محور کوهی‌خیل به لاریم و ساری و آغاز عملیات چهار خطه شدن این محور در سال 98 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سیدمحمد نظری عصر امروز در بازدید از راه‌های مواصلاتی شهرستان جویبار اظهار کرد: در راستای پیگیری‌های فرماندار جویبار، بازدیدی از پروژه‌های در حال انجام و پروژه‌های در حال پیگیری ازجمله مسیرهای مواصلاتی جویبار به ساری، جویبار به قائمشهر، جویبار به کیاکلا و کوهی‌خیل به ساری خواهیم داشت تا برای سال 98 برنامه‌ریزی مدونی داشته باشیم.

وی افزود: براساس الویت‌ها پروژه‌ها را اجرا و تکمیل می‌کنیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی مازندران با اشاره به محور جویبار به کیاکلا گفت: این محور با سرعت خوبی در حال اجرا است و با تحویل آسفالت قطعه 3 و نیم کیلومتر از سوی پیمانکار، بلافاصله عملیات قطعه بعدی آغاز خواهد شد.

نظری با بیان اینکه محور کوهی‌خیل به لاریم و ساری از مسیرهای پرخطر و پرتردد است اظهار کرد: با توجه به تردد بسیار زیاد و افزایش تصادفات جرحی و فوتی در این مسیر، مطالعات تحقیقاتی آن در سال 95 به پایان رسیده است و به دنبال اخذ مجوز ماده 23 وزارت راه و شهرسازی هستیم که در سال 98 عملیات چهار خط شدن این مسیر آغاز شود.

وی بیان کرد: یک سمت از مسیر جویبار به قائمشهر را اداره راهداری جهت آسفالت در مناقصه دارد و ضلع روبرو نیز عملیات اجرایی آن حداکثر تا 45 روز دیگر آغاز می‌شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی مازندران اعتبار سال 97 برای محور جویبار به قائمشهر را 2 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: از سوی فرمانداری قائمشهر نیز 6 میلیارد ریال برای این پروژه اختصاص داده شد.

نظری گفت: پیش‌بینی ما اختصاص اعتبار 25 میلیارد ریالی برای تکمیل ده ماهه، 4 کیلومتر از مسیر جویبار به قائمشهر است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه