logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

با جشنواره مستند «سینماحقیقت»؛

روایت کارآفرینی یک زن در «آنام»/ ترشی‌هایی که چاره‌ساز شد

روایت کارآفرینی یک زن در «آنام»/ ترشی‌هایی که چاره‌ساز شد
مریم حق پناه کارگردان مستند کوتاه «آنام» عنوان کرد که این مستند درباره یک زن کارآفرین است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم حق پناه کارگردان عرصه مستند درباره مستند کوتاه «آنام» که به بخش مسابقه ملی دوازدهمین جشنواره «سینماحقیقت» راه یافته است، گفت: این مستند ۲۵ دقیقه‌ای درباره یک زن کارآفرینی است که در شهرستان میناب اقدام به راه‌اندازی یک کارخانه ترشی کرده و در آنجا ترشی‌های محلی مثل ترشی انبه درست می‌کند و این محصولات را به فروش می‌رساند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حق‌پناه ادامه داد: این کارخانه رفته رفته تبدیل به یک کارخانه محلی شده و باعث می‌شود که ۴۰ نفر از اهالی آن منطقه به کار در این کارخانه بپردازند که ۵ نفر از این ۴۰ نفر به عنوان نیروی ثابت در آنجا حضور دارند.

,

, ,

وی افزود: ما زمانی که برای فیلمبرداری این مستند به میناب رفته بودیم این کارخانه دچار بحران‌های مالی شده و به نوعی تحریم‌ها روی کار آن‌ها تاثیر گذاشته و در آستانه تعطیلی بود به طوری که حتی قادر به پرداخت حقوق کارکنان خود هم نبودند به همین دلیل تقاضای وام کرده بودند. ما در همین زمان بود که برای فیلمبرداری به آن‌ها پیوستیم و با یک کارخانه نیمه تعطیل مواجه شدیم اما یک سال بعد وقتی برای فیلمبرداری فاز دوم به همین منطقه رفتیم متوجه شدیم آن‌ها بر مشکلات مالی فائق آمده و حتی یک نوع ترشی دیگری هم درست کرده‌اند که همه این محصولات را تحت عنوان «آنام» به بازار عرضه می‌کنند.

,

حق پناه با بیان اینکه آنام در زبان مردم جنوب هم به معنای مادر است، توضیح داد: ما در «آنام» می‌بینیم که این مادر هم برای فرزندان خود و هم برای اطرافیانش شغلی دست و پا کرده که به واسطه آن می‌توانند به امرار معاش بپردازند از همین رو می‌توانم بگویم این فیلم روح زنانه‌ای دارد چراکه نشان می‌دهد یک مادر با همه سختی‌ها و انجام همه امور مادرانه یک زن کارآفرین هم هست.

,

, ,

این کارگردان با اشاره به مراحل فیلمبرداری این اثر گفت: «آنام» در ۲ فصل کشاورزی یعنی حدود یک سال و نیم فیلمبرداری شد اما به این صورت نبود که ما به طور پیوسته به فیلمبرداری بپردازیم بلکه چیزی نزدیک به ۸ روز ضبط این اثر طول کشید.

,

وی در پایان گفت: این فیلم برای شبکه مستند تولید شده که امیدوارم بتواند با مخاطبان جشنواره سینماحقیقت هم ارتباط برقرار کند.

,

 

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه