logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

رئیس کمیته امداد امام خمینی ماکو خبر داد؛

بیش از ۲ میلیارد ریال صدقه در ماکو جمع آوری شد

بیش از ۲ میلیارد ریال صدقه در ماکو جمع آوری شد
رئیس کمیته امداد امام خمینی ماکو گفت: ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال صدقه در این شهرستان جمع آوری شده ،که درسرفصلهای مختلف درمانی ،تحصیلی ،جهیزیه،عمرانی مددجویان محترم شهرستان هزینه شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  محمد محمد نژاد درگفت و گو با خبرنگار اروم نیوز،  با بیان اینکه سال گذشته ۱۳۳ میلیون تومان با همت خیرین جمع آوری شده بود، گفت: در ۸ ماه نخست سال جاری،۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال صدقه در این شهرستان جمع آوری شده ،که درسرفصلهای مختلف درمانی ،تحصیلی ،جهیزیه،عمرانی مددجویان محترم شهرستان هزینه شده است البته درمقایسه با مدت مشابه سال قبل شاهد رشد ۱۰۰ درصدی هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی، با اشاره به آمار کودکان دارای سوء تغذیه شهرستان ماکو، افزود: تعداد ۱۲۰ کودک شناسایی شده دارای سوء تغذیه در  شهرستان ماکو وجود دارد که باهمکاری شبکه بهداشت سالانه ۱۲۰ میلیون تومان سبد غذایی از طرف کمیته امداد برای این کودکان مساعدت میگردد .

,

رئیس کمیته امداد امام  (ره) ماکو، تصریح کرد: هدف از اهدای سبد غذایی به این کودکان ، کامل شدن منحنی رشد آنها می باشد تا درآینده خدای نکرده به کودک معلول تبدیل نشوند .

,

وی، با اشاره به آمار خانواده های تحت پوشش کمیته امداد در ماکو، خاطر نشان کرد: جمعیت شهرستان از لحاظ خانوار ۷٫۰۴ درصد و ۳٫۵۲ از نظر جمعیتی تحت پوشش کمیته امداد ماکو بوده و از تمامی خدمات بهره مند هستند.

,

محمدنژاد، حضور خیرین و مددجویان را در کمک به رسیدن اهداف کمیته امداد امام خمینی بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: با کمک خیرین کمیته امداد، ماکو نسبت به سایر شهرهای همجوار در امداد رسانی مالی به نیازمندان تحت پوشش خود موفق تر است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه