بیش از ۷۲۰۰ حلقه لاستیک بین رانندگان البرزی توزیع شد

بیش از ۷۲۰۰ حلقه لاستیک بین رانندگان البرزی توزیع شد
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای البرز گفت: در راستای حمایت از رانندگان، طی شش ماه گذشته هفت هزار و 224 حلقه لاستیک کامیون و اتوبوس بین رانندگان در استان البرز توزیع شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای البرز امروز یکشنبه گفت: با پیگیری‌ های انجام شده در سطح وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای  کشور و بر اساس توافقات انجام شده با وزارت صنعت، معدن و تجارت، طی شش  ماه گذشته هفت هزار و 224  حلقه لاستیک  ناوگان بخش بار و مسافر در بین رانندگان در استان البرز توزیع شد.
 
مهرداد جهانی افزود: سهمیه لاستیک تخصیصی  در هر استان بر اساس نیازسنجی انجام شده و تعداد ناوگان استان تعیین و از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت به اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای اعلام و با هماهنگی انجمن‌های صنفی رانندگان بین متقاضیان توزیع می‌شود که این روند همچنان ادامه دارد.
 
وی از اجرای طرح نرخ‌گذاری حمل کالا بر اساس تن-کیلومتر خبر داد و اظهار داشت: از ابتدای آذر امسال، نرخ‌ های حمل بار براساس تن – کیلومتر محاسبه شده است.
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای البرز در نشست تخصصی مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و رئیس کانون رانندگان و دبیر انجمن صنفی کامیونداران کشور و نمایندگان فنی آنان مقرر شد نرخ شاخص بر مبنای هر تن – کیلومتر هزار و 33 ریال و ضرایب مسافت به استان‌ ها اعلام و ضریب تطبیق بین 0.75 درصد تا 1.25 درصد توسط استان‌ ها در نظر گرفته شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه