logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

چه کسانی برای دریافت سود سهام عدالت در اولویت هستند؟

چه کسانی برای دریافت سود سهام عدالت در اولویت هستند؟
سازمان خصوصی‌سازی فعلا زمانی را برای پرداخت نوبت دوم سود سهام عدالت مربوط به سال مالی ۱۳۹۶ اعلام نکرده اما تاکید کرده که دهک‌های کم درآمدتر را در اولویت قرار می‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ماه گذشته مقداری از سود سهام عدالت مربوط به سال مالی ۱۳۹۶ به حساب تعدادی از مشمولان واریز شد. در آن مرحله به مشمولانی که مددجوی کمیته امداد امام خمینی(ره) یا تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور بودند و از تخفیف ۵۰ درصدی برخوردار شدند، مبلغ ۱۷۵ هزار تومان سود سهام پرداخت شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
سازمان خصوصی‌سازی فعلا زمانی را برای واریز نوبت دوم سود سهام عدالت سال مالی ۱۳۹۶ اعلام نکرده ولی آن طور که سابقا مسئولان این سازمان اعلام کرده‌اند، به محض اینکه مبالغی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر اخذ شود و مقدار آن در حدی باشد که سود یک دهک درآمدی را تامین کند، این سازمان اقدام به واریز مبالغ خواهد کرد.
,
 
,
همچنین  قرار بر این شد که سود سهام سال ۱۳۹۵ آن دسته از مشمولان که شماره شبای بانکی معتبر خود را با تأخیر به این سازمان اعلام کرده‌اند و همچنین آن دسته از وراث قانونی مشمولان متوفی که ناشی از تقسیم سهام فوت شدگان مشمول، واجد شرایط دریافت سود شده‌اند و تقسیم سهام آنان از طریق دفاتر پیشخوان دولت قطعی شده نیز در این مرحله پرداخت شود.
,
 
,
سازمان خصوصی‌سازی بارها اعلام کرده که واریز سود سهام عدالت منحصراً به حساب بانکی همان سهامدار صورت می‌گیرد و مشمولین بایستی آگاه باشند که این سازمان از طریق هیچ شخص یا واسطه و افرادی، از هیچ روشی از جمله تماس تلفنی یا ارسال پیامک یا سایر شیوه‌های ارتباطی تحت عناوین نیابت، نمایندگی یا کارگزاری با مشمولین ارتباط برقرار نمی‌کند و اینگونه ارتباطات دارای زمینه کلاهبرداری یا سودجویی بوده و مشمولین باید نسبت به این ارتباطات و تماس‌ها حساسیت و آگاهی داشته باشند و از هر گونه در اختیار قرار دادن اطلاعات مالی و بانکی و هویتی خود جداً اجتناب کنند و در خصوص سهام عدالت صرفاً به اطلاعیه و اخبار رسمی از طریق رسانه ملی و جراید و سایت اطلاع رسانی WWW.samanese.ir توجه کنند.
,
 
,
اما آن طور که سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرده تاکنون ۸۷۰ میلیارد تومان از سود سال مالی ۱۳۹۶ به مشمولان سهام عدالت عضو کمیته امداد و بهزیستی پرداخته و قرار است در ادامه نیز افرادی که در دهک پایین درآمدی قرار دارند را در اولویت قرار دهد.
,
منبع: ایسنا
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه