ابتکار پاکبان‌ها در ترکیه٬کنسرت موسیقی با زباله‌

ابتکار پاکبان‌ها در ترکیه٬کنسرت موسیقی با زباله‌
چند پاکبان ترکیه‌ای با اشیا و لوازمی که در میان زباله‌ها یافته بودند٬ یک کنسرت موسیقی برگزار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نقل از آناتولی، گروهی از پاکبان‌های شهرداری مارماریس در استان موغلا٬ با استفاده از اشیا و لوازمی که در میان زباله‌ها پیدا کرده بودند٬ یک کنسرت موسیقی اجرا کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
آنها توانستند با استفاده از قابلمه‌ها و ماهیتابه‌های پرت شده٬ لوله پولیکا٬ بطری‌های خالی شیشه‌ای و دیگر لوازمی که امکان تولید صدا دارد٬ ظرف مدت 10 روز تمرین کرده و یک کنسرت عمومی ارائه دهند.
,
 
,
شهردار مارماریس در مراسم اجرای این کنسرت موسیقی اعلام کرد: این یکی از زیباترین کنسرت‌هایی است که تاکنون در این استان اجرا شده است.
,
 
,
 پاک‌بان‌های موغلا اعلام کرده‌اند که هدف آنها از این کار٬ شاد کردن مردم در سال جدید و جلب توجه شهروندان به ضرورت حفظ محیط زیست و توجه به این نکته است که می‌توان با وجود داشتن مشاغل سخت و دشوار٬ بخشی از زمان خود را به یادگیری٬ تمرین و پرورش استعدادهایشان اختصاص دهند.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه