نماینده شاهین‌شهر در مجلس:

صحبت‌های نماینده بوشهر غیر کارشناسی و بدون مطالعه است/ نمایندگان استان فردا با رئیس جمهور گفت و گو خواهند کرد

صحبت‌های نماینده بوشهر غیر کارشناسی و بدون مطالعه است/ نمایندگان استان فردا با رئیس جمهور گفت و گو خواهند کرد
نماینده شاهین شهر بابیان اینکه استعفای نمایندگان اصفهان به هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم شده اما اعلام وصول نشده است، گفت: نمایندگان اصفهان استعفای خود را پس نمی‌گیرند تا خواسته‌هایمان تحقق پیدا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت‌وگو با صاحب نیوز بابیان اینکه استعفای نمایندگان اصفهان به هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم شده اما اعلام وصول نشده است، بیان کرد: نمایندگان اصفهان استعفای خود را پس نمی‌گیرند تا خواسته‌هایمان تحقق پیدا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

نماینده مردم شاهین‌شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی گفت: فردا اگر رئیس‌جمهور برای بحث بودجه به مجلس بیاید با ایشان در خصوص ضرورت اجرایی شدن ایجاد ستاد برای احیای زاینده‌رود صحبت می‌کنیم.

,

وی با اشاره به واکنش حاشیه‌دار خدری، نماینده بوشهر به استعفای نمایندگان اصفهان، ادامه داد: نباید حرف ایشان را جدی گرفت، فردی است که بدون مطالعه صحبتی کرده است و هدفشان هم به صلاح عموم جامعه نیست.

,

حاجی دلیگانی تصریح کرد: ایشان توسط دیگران بازی می‌خورد و مطالبی را غیر کارشناسی مطرح می‌کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه