معاون امور صنایع وزیر صنعت ، معدن و تجارت:
واردات 1396 قلم کالا از جمله پوشاک ممنوع است/تسهیلات بانکی برای صنعتگران و تولید کنندگان 3 برابر افزایش می یابد
معاون امور صنایع وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت: پوشاک در ردیف 1396 قلم کالایی هست که واردات آنها در شرایط کنونی کشور ممنوع است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانما،فرشاد مقیمی صبح امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اردبیل بیان کرد: هدف از این کار کمک به ایجاد اشتغال، تولید داخلی و کاهش خروج ارز از کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,وی گفت: بیش از 3 هزار و 400 تعرفه مربوط به واردات مواد اولیه، ماشین آلات و تجهیزات به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور ابلاغ شده و واردکنندگان می توانند بدون ثبت سفارش آنها را وارد کنند.
,معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با اشاره به حمایت از صنایع بویژه واحدهای تولید قطعه خودرو ، لوازم خانگی، نساجی و پوشاک بیان کرد: در ارتباط با مشکلات قطعه سازان خودرو در ستاد اقتصاد مقاومتی کشور مصوباتی ابلاغ شده و بانک مرکزی تکالیفی را در این باره متعهد شده که اثر آن بزودی آشکار خواهد شد.
,وی تولید پوشاک را یکی از اولویت های وزارت صنعت ، معدن و تجارت دانست و اضافه کرد: پوشاک در ردیف 1396 قلم کالایی هست که واردات آنها در شرایط کنونی کشور ممنوع است.
,مقیمی گفت: اردبیل به همراه پنج استان ایران به عنوان پایلوت تولید پوشاک روستایی انتخاب شده اند که در این سفر رونمایی می شود.
,معاون وزیر صنعت در ادامه با اشاره به تلاش دولت برای تامین سرمایه در گردش تولیدکنندگان افزود: در نشست اخیر با ریاست بانک مرکزی قرار شد سقف تسهیلات بانکی به منظور تامین نیازهای صنعتگران و تولیدکنندگان حدود 2 تا 3 برابر افزایش یابد.
,وی در ادامه با اشاره به واگذاری مجتمع کشت و صنعت مغان به سرمایه گذار بخش خصوصی گفت: این سرمایه گذار موفقیت خود را در استان های آذربایجان شرقی و غربی و شهرستان شبستر ثابت کرده و امید می رود فعالیت وی در استان اردبیل نیز موجب رشد و شکوفایی اقتصادی منطقه شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه