logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین:

حماسه 9 دی ماندگارترین تجلى حضور مردم در دفاع از نظام بود

حماسه 9 دی ماندگارترین تجلى حضور مردم در دفاع از نظام بود
مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین گفت: حماسه نهم دی ماندگارترین تجلى حضور مردم در دفاع از نظام اسلامى است و به همین دلیل بزرگداشت این روز از اهمیت بالایی برخوردار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ روح الله فاطمی نسب ظهر امروز(پنج شنبه) در شورای اداری بخش اسفرورین که با موضوع معارفه امام جمعه جدید شهر اسفرورین برگزار شد، اظهار کرد: مسئول انقلاب هر بخش و هر شهر امام جمعه است و امام جمعه از طرف مقام معظم رهبری منصوب می‌شود که این مهم نشان دهنده اهمیت نقش و جایگاه امام جمعه است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


وی افزود: بنابراین تمامی مدیران و مسئولان بخش اسفرورین باید به نحو احسن با امام جمعه جدید شهر اسفرورین تعامل و همکاری داشته باشند تا بدین وسیله شاهد رشد کمی و کیفی نماز جمعه در این بخش باشیم. 

مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین با اشاره به فرارسیدن سالروز حماسه ۹ دی عنوان کرد: فتنه ۸۸ را مى‌توان سناریوى فتنه علیه مردم‌سالارى دینى دانست چراکه در نظام مردم‌سالارى دینى امور کشور با مدیریت اکثریت مردم ممکن می شود و انتخابات مظهر تجلى رقابت سیاسى و تشخیص راى اکثریت ملت است.

فاطمی نسب ابراز کرد: در سال ۸۸ مردم ایران اسلامی تحت هدایت آموزه های دینی با حضور حداکثری خود نشان دادن که مردم تا چه اندازه در مسیر انقلاب اسلامی ایران هستند ولی متاسفانه فتنه‌گران با دروغ پردازى و متهم کردن نظام اسلامى به تقلب در انتخابات با الگوگیرى از نسخه‌هاى کودتاى مخملى پس از اعلام نتایج انتخابات، هواداران را به خیابان‌ها ریختند تا با اردوکشى‌هاى خیابانى مانع از تحقق اراده اکثریت ملت گردند. 

وی با اشاره به اینکه فتنه‌گران به دنبال رسیدن به قدرت از راه‌های غیرقانونی بودند، تصریح کرد: هوشیارى ملت و دستگاه‌هاى مختلف اطلاعاتى - امنیتى و در راس همه عوامل، تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامى موجب شد تا پروژه های فتنه گران به شکست بینجامد. 

فاطمی نسب با اشاره به تدابیر سه گانه رهبر انقلاب‌ در شکل‌گیرى حماسه ۹ دى‌ گفت: مجموعه اقدامات رهبر معظم انقلاب اسلامی را می توان در سه گام برشمرد که می‌توان از گام اول در زمینه مدارا و جذب حداکثرى‌، گام دوم در زمینه ایستادگى در پاى حقوق ملت و نظام اسلامى و گام سوم در زمینه بصیرت بخشى، روشنگرى و اقناع‌سازى افکار عمومى نام برد. 

مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین گفت: حماسه نهم دی ماندگارترین تجلى حضور مردم در دفاع از نظام اسلامى است و به همین دلیل بزرگداشت این روز از اهمیت بالایی برخوردار است. 

در این جلسه حجت الاسلام فاطمی نسب مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین، بهمن طاهرخانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه شهرهای خرمدشت و نرجه، فرمانده سپاه امام علی (ع) تاکستان و سایر مسئولان بخش اسفرورین حضور داشتند. 

در این جلسه با تشکر از زحمات ۱۲ ساله حجت الاسلام زارعی امام جمعه سابق شهر اسفرورین، حجت الاسلام شهبازی امام جمعه جدید شهر اسفرورین به مسئولان بخش اسفرورین معرفی شدند. 

گفتنی است، استقبال و معارفه مردمی امام جمعه جدید شهر اسفرورین فردا از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه صبح برگزار خواهد شد. 

حجت الاسلام شهبازی پیش از این امام جمعه شهر شش ده از توابع استان فارس بوده است. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه