امام جمعه سمنان:
مردم در 9 دی 88 چشم فتنه سبز را کور کردند/ همه در ریشه کن شدن بیسوادی کمک کنیم
امام جمعه سمنان روز 9 دی را یکی از مهمترین روزهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: مردم در این روز با حضور حماسی خود بار دیگر با ولایت تجدید پیمان کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، آیت الله سیدمحمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در خطبه های نماز جمعه این هفته سمنان با گرامیداشت مقام آیت الله هاشمی شاهرودی گفت: این عالم بزرگ خدمات زیادی به انقلاب و اسلام داشت، همان اندازه که به امام خمینی معتقد بود، به مقام معظم رهبری نیز به همان اندازه پایبند و مطیع ایشان بود و مسئولیتهایی که بعهده داشت به خوبی انجام داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
شاهچراغی با بیان اینکه وی از مفاخر استان سمنان و شهر شاهرود بود اظهار کرد: جا دارد به مردم استان رحلت این کارگزار باوفا را تسلیت بگوییم. این علمای بزرگ را تا زنده است قدر نمیدانیم و وقتی از دنیا رفت افسوس می خوریم.
,
وی 9 دی را یکی از روزهای زرگ انقلاب اسلامی دانست و افزود: مردم در 9 دی سال 88 چشم فتنه سبز را کور کردند و با حضور پرشور و حماسی خود بار دیگر با ولایت تجدید بیعت کردند.
,
امام جمعه سمنان در ادامه گفت: وحدت، بصیرت و ولایت از شعارهای برجسته مردم بود و این شعار از طرف کسی یا جایی طراحی نشده بود.فتنه گران هماکنون نیز بدانند در صورت فتنه انگیزی مردم ایران نمی گذارند خطری متوجه ولی امر مسلمین شود.
,
شاهچراغی با طرح این سوال که برای حفظ انقلاب باید چکار کنیم اظهار کرد: امام راحل (ره) فرمود حفظ انقلاب از هر واجبی واجبتر است، راه اول حضور در همه صحنه های انقلاب از جمله انتخابات، روزهای برجسته و نکته دوم دوم حمایت و اطاعت از ولایت و نکته سوم بصیرت و بینش و دشمن شناسی است. مقام معظم رهبری دائما خطر نفوذی ها را گوشزد می کنند و همه باید در مسیر مقابله با آن تعاون داشته باشیم.
,
وی با اشاره به روز نهضت سوادآموزی گفت: بیسوادی کوری است، پیامبر اولین کسی است که فرمان سوادآموزی را عنوان کرد، اسرای غیرمسلمان که سواد داشتند به مسلمین سواد می آموختند و آزاد میشدند.
,
امام جمعه سمنان تصریح کرد: در ابتدای انقلاب ۱۴ میلیون بیسواد داشتیم و این رقم به ۲ میلیون رسید. به آموزش و پرورش در این عرصه کمک کنیم چرا که سوادآموزی عبادت بزرگی است و امیدواریم بیسوادی در استان ریشه کن شود.
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه