logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

قطعات منحصر به فرد ناصر فرهنگ‌فر گردآوری شد/ صدایی از دل تاریخ

قطعات منحصر به فرد ناصر فرهنگ‌فر گردآوری شد/ صدایی از دل تاریخ
یک ناشر موسیقی در تشریح تازه ترین فعالیت های مجموعه‌اش از انتشار یک آلبوم موسیقی با عنوان «شاعر تمبک» با هنرمندی زنده یاد ناصر فرهنگ‌فر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر مردانه تهیه کننده و مدیر موسسه فرهنگی هنری «نغمه ساز آواز» توضیح داد: آلبوم «شاعر تمبک» شامل تک نوازی‌ زنده‌یاد استاد ناصر فرهنگ‌فر نوازنده پیشکسوت موسیقی ایرانی است که از اجراهای خصوصی ایشان جمع‌آوری و بازنشر شده است. البته قسمتی از این آلبوم دونوازی سنتور و تنبک، با اجرای سنتور ‌روانشاد پرویز مشکاتیان است ضمن اینکه  در این مجموعه یادداشت‌هایی از استاد حسین علیزاده و  استاد پرویز مشکاتیان در رسای زنده‌یاد ناصر فرهنگ‌فر گنجانده شده تا شرح حال و زندگی و شخصیت این استاد بزرگ موسیقی ایران به مخاطب ارائه شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: قطعات گردآوری شده از میان حدود ۲ ساعت نوارهای موجود انتخاب شده که بیشتر براساس کیفیت ضبط آن بوده و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و اهالی موسیقی از نظر نوازندگی آثاری قابل اتکا و گویای تسلط و شیوایی استاد در اجرای آنها بوده اند. البته با در نظر گرفتن کیفیت فقیر ضبط های خصوصی که محتویات این اثر نیز از آن جمله اند سعی شده با روش های معمول و بدون صدمه زدن به جنس و رنگ نمونه اولیه تا حدی به بهبود کیفیت صدا کمک شود. طبعا نوسانات ناشی از گذشت زمان و ضبط نه چندان خوب در شیارهای گوناگون اثر که هر کدام نیز جداگانه و در مکان و زمان و با امکانات صوتی متفاوت انجام شده اند از یکپارچگی صدا کاسته است. هر چند که فضای ضبط که به عمد حفظ شده، خود شنونده را به حال و هوای آن زمان می برد و خالی از لطف نیست.

,

, ,

این ناشر درباره ویژگی های انتشار این آثار گفت: به اعتقاد من  سایه استاد فرهنگ فر در عرصه تمبک نوازی معاصر، سایه ای بلند است. او از جمله هنرمندان یگانه و متفاوتی بود که خودش بود و به اعتقاد من مدت ها بود که جای کارهای تک نوازی و ضربی خوانی های این هنرمند که اکثرا در مجامع خصوصی نواخته و ضبط شده اند، در عرصه موسیقی خالی بود تا هم یادی از شیوه منحصر به فرد او در نوازندگی شود و هم راهگشای هنرجویان این رشته باشد که بیشتر کارهای گروهی را با ساز این بزرگوار شنیده اند.

,

مردانه در پایان تصریح کرد: تولید چنین مجموعه ای با کمک برخی از دوستان و همت پسرش آرش فرهنگ فر میسر شد تا کار حاضر گردآوری و به دوستداران موسیقی ارائه شود.

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه