logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

غیرت ملی و عزت مداری رمز پیروزی هشت سال دفاع مقدس می باشد

غیرت ملی و عزت مداری رمز پیروزی هشت سال دفاع مقدس می باشد
معاونت پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: در هشت سال دفاع مقدس جوانان ما تکیه بر فرهنگ ناب و مفاهیم کلیدی چون عاشورا، شهادت و انتظار داشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اوشیدا  از سیستان وبلوچستان؛  حسین زراعتکار، معاونت پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس گفت: معرفی کردن شهر ولایت و ولایت پذیر و ولایت مدار سیستان که موقعیت بسیار خوبی در جنگ داشته و برخی ها می گویند هم خط با شهر دزفولی که خودش درگیر جنگ بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,

وی در خصوص شخصیت شهید حسینی طباطبایی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی که در هفتم تیر به شهادت رسید بیان داشت: شهید حسینی طباطبایی شخصیت بسیار بارز و شناخته شده ای در ملل اسلامی داشتند و زحماتی که برای سیستان و آگاه سازی اسلامی مردم این منطقه در زمان رژیم غاصب شاهنشاهی انجام می دادند در کنار دیگر بزرگان ایران از جمله شهید اندرزگو و دیگر شهدای بزرگ مشخص است.

وی ادامه داد: سردار میرحسینی قائم مقام لشکر ۴۱ ثارالله نیز بودند که در عملیات کربلای پنج نقش های بسیار ممتازی را داشتند.

زراعتکار با اشاره به اینکه ولایتمداری سیستانی ها و بلوچستانی ها، صفا، صمیمیت، گذشت، ایثار و یکرنگی را در این استان مشاهده کرده است افزود: ایستادگی دیروز، سرافرازی امروز و تعالی فردا و می توان گفت این دفاع مقدس تکرار دوباره جنگ احزاب در صدر اسلام بود.

وی افزود: در هشت سال دفاع مقدس جوانان ما تکیه بر فرهنگ ناب و مفاهیم کلیدی چون عاشورا، شهادت و انتظار داشتند.

وی با بیان این نکته که در منطقه سیستان ولایت پذیری و اطاعت از ولی فقیه زمان، شهادت طلبی، نترسیدن از مرگ، توجه به جهاد اکبر و مبارزه با نفس قابل مشاهده می باشد بیان داشت: در پیروزی دفاع مقدس، وحدت ملی با محوریت قران و عترت، غیرت ملی و عزت مداری نقش بسیار زیادی داشت.

وی با تأکید بر اجرایی شدن سیاست های چهارگانه وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: باید همه باهم برای اجرایی شدن این سیاست های چهارگانه و ارتقاء کیفیت مدیریت آموزشی، ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی، توسعه مشارکت که در اجلاس، تأکید فراوان شد تلاش کنیم.

وی در پایان گفت: بحث تمرکز زدایی وظیفه همگان را مضاعف می سازد که به لطف الهی اقدامات موثری برای عملیاتی کردن سند تحول بنیادین مبنی بر دستیابی دانش آموزان به مراتبی از حیات طیبه، توسعه عدالت آموزشی، ارتقاع منزلت و مقام فرهنگیان، تعالی نظام آموزش و پرورش انجام شده است.

انتهای پیام/ه
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه