logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

​آغاز طرح ملی «مشق ما» در سیستان وبلوچستان/اعلام حمایت خیران ایرانی مقیم آمریکا

​آغاز طرح ملی «مشق ما» در سیستان وبلوچستان/اعلام حمایت خیران ایرانی مقیم آمریکا
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: طرح ملی مشق ما با هدف بازگشت به تحصیل 21هزار و822 کودک بازمانده از تحصیل در سیستان وبلوچستان آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد جهاندیده در گفتگو با عصرهامون اظهار کرد: طرح ملی با عنوان "مشق ما" برای اولین بار در کشور در استان سیستان وبلوچستان آغاز به کار کرد که قرار است در مرحله اول 21هزار و 822 کودک بازمانده از تحصیل را تحت پوشش خود قرار دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,


وی افزود: طرح مشق ما ویژه کودکان 6تا11 سال است که موفق به علم آموزی نشده اند و در این استان شهرستان های زابل، هیرمند و قصرقند به عنوان آزمایشی و شروع طرح انتخاب شده اند که بر اساس اطلاعات اخذ شده از اداره کل ثبت احوال، شهرهای زاهدان، چابهار و سرباز بیشترین آمار کودکان بازمانده از تحصیل را به خود اختصاص داده اند.

,
,


وی با اشاره به اینکه طرح ملی مشق ما با همکاری موسسات خیریه و گروه های جهادی و جوانان داوطلب در این استان آغاز شده است تصریح کرد: طبق بررسی های کارشناسی انجام شده بازماندگی از تحصیل در سیستان وبلوچستان دلایل مختلفی دارد که فقرمالی، معلولیت، بعد مسافت، سهل انگاری خانواده و... جزو این دلایل می باشد اما قصد داریم تا در این طرح و با حمایت موسسات مردم نهاد گام های موثری برای رفع این موانع برداریم.

,
,


وی ادامه داد: موسسه رعد الغدیر که سابقه 10 ساله در امر آموزش و توانبخشی مددجویان و معلولان را دارد نیز مسئولیت اجرای این طرح ملی را بر عهده گرفته که در گام اول نیز بسیاری از خیران در داخل کشور و حتی ایرانیان مقیم آمریکا نیز حمایت خود از طرح باسواد کردن دانش آموزان بازمانده از تحصیل را اعلام کرده اند.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه