مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان قزوین:

اجرای ۱‍۶ عنوان برنامه در دهه فجر/ همایش "لشکر فرشتگان" برگزار می‌شود

اجرای ۱‍۶ عنوان برنامه در دهه فجر/ همایش "لشکر فرشتگان" برگزار می‌شود
مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان قزوین گفت: بخش ویژه ما در حوزه هویت بخشی به بانوی اسلامی است که همایش "لشکر فرشتگان" با این محوریت برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ حجت الاسلام مهدی محمودی پیش از ظهر امروز(شنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه در دفتر اتحادیه انجمن‌های اسلامی اظهار کرد: اتحادیه انجمن‌های اسلامی یادگار امام راحل است که این نهال به بار نشست و با بذل هزاران شهید دانش آموزی به درخت تنومندی تبدیل شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


وی افزود: رسالت تشکل دانش آموزی داوطلبانه و خودانگیخته است که شامل فعالیت‌های سیاسی، فرهنگی و دینی می‌شود، ما دنبال این هستیم که دانش آموز پرچمدار فعالیت‌های انقلابی باشند. 

این مسئول بیان کرد: این اتحادیه‌ها متشکل از دانش‌آموزان دوره اول متوسطه و دوره دوم متوسطه است و یکی از ویژگی‌های خاص اتحادیه شبکه بودن و شبکه منسجم بودن اتحادیه است.

وی ابراز کرد: هدف ما تاثیرگذاری در عرصه‌های مختلف دانش آموزی است، ما به دنبال طرحی برای حضور همه دانش آموزان جهان اسلام هستیم که خروجی این حضور، تجمعی در ایام پیاده روی اربعین است.

اجرای طرح "موج پنجم"
مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان قزوین عنوان کرد: یک ویژگی اتحادیه این است که به دنبال واگذاری کارها به دانش آموزان است تا در آبنده به عنوان فعال فرهنگی و سیاسی به عنوان یک مطالبه گر حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که دانش آموزانی که در حوزه‌های علمی، مهارتی، فرهنگی و سیاسی استعداد دارند، ارتقا پیدا کنند. 

محمودی اذعان کرد: یکی از اهداف انقلاب، هویت بخشی به نوجوانان و جوانان است که یکی از برنامه‌های ما این است که در ایام الله دهه فجر با اجرای برنامه ای به نام "مدرسه انقلاب" در دو حوزه برنامه نمایشگاهی و غیرنمایشگاهی فعالیت‌هایی انجام بگیرد. 

وی عنوان کرد: نمایشگاه دانش آموزی در ایام دهه فجر با عنوان "دیروز ما"، "امروز ما" و "فردای ما" برگزار می‌شود.

این مسئول گفت: در محوریت "دیروز ما" به کارنامه سیاه پهلوی، وابستگی اقتصادی و سیاسی و معرفی مبارزان و نخبگان سیاسی و فرهنگی پرداخته می‌شود، همچنین طرح "همکلاسی آسمانی" و "بزرگان انقلابی شهر" و روایتگری اتفاقات دوران شاه اجرا خواهد شد. 

وی بیان کرد: در عنوان "امروز ما"، آفتاب ولایت و نقش رهبری و تدام پیروزی انقلاب معرفی می‌شود، همچمین موضوع "دیوار ما" به راه‌های نفوذ در کشور اشاره می‌شود.

مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان قزوین تصریح کرد: موضوع دیگر که در این نمایشگاه‌ها به آن پرداخته می‌شود طرح "موج پنجم" است که بحث تولیدات ملی و سبک زندگی اسلامی می‌پردازد، "مجاهدان سایبری" عنوان دیگری است که به فرصت‌ها و تهدیدات شبکه‌های اجتماعی اشاره دارد. 

وی اذعان کرد: طرح "غرغه سوم" که با عنوان "فردای ما" برگزار می‌شود به ویژگی منتظران امام زمان اشاره دارد و سیمای آینده حکومت اسلامی به نمایش درمی‌آید. 

این مسئول ابراز کرد: بخش ویژه ما در حوزه هویت بخشی به بانوی اسلامی است که همایش "لشکر فرشتگان" با این محوریت برگزار می‌شود، به مناسبت تداخل ایام فاطمیه و دهه فجر برنامه "ضریح بی‌نشان" به معرفی ویژگی‌های زنان در حوزه‌های انقلاب و دفاع از ولایت می‌پردازد. 

اجرای طرح "چهل برگ" در غرفه نمایشگاه‌ها
وی افزود: در همایش "لشکر فرشتگان" از همسران مسئولان و فعالان انقلابی تقدیر صورت می‌گیرد.

محمودی عنوان کرد: طرح "چهل برگ"، در غرفه نمایشگاهی و مدارس به پاسخگویی شبهات انقلاب می‌پردازد تا مطالبات دانش آموزان دهه چهارم انقلاب را جمع آوری کنیم. 

وی با بیان اینکه 16 عنوان برنامه در کل استان در دهه مبارک فجر برگزار می‌شود، گفت: پویش کتابخوانی در ایام الله دهه فجر با معرفی دو کتاب "سلام بر ابراهیم" و "سرباز کوچک" امام انجام می‌گیرد. 

مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان قزوین بیان کرد: طرح "افتخار" برای اولین بار در کشور انجام می‌گیرد و همانطور که زنگ انقلاب در مدارس برگزار می‌شود در این طرح، تکریم پرچم ایران اسلامی انجام خواهد گرفت. 

وی افزود: هدف ما این است که در روز ۲۲بهمن با تشریفات خاصی پرچم ایران اسلامی توسط دانش آموزان برافراشته شود تا به پرچم انقلاب، هویت بخشی صورت بگیرد. 

این مسئول در پایان ابراز کرد: از تمام نمایشگاه‌هایی که در مدارس برگزار می‌شود در روز ۲۲بهمن غرفه‌هایی برپا می‌شود که نمایشگاه‌های برگزیده مدارس در این غرفه‌ها در منظر عموم قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
, اجرای طرح "موج پنجم",
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, اجرای طرح "چهل برگ" در غرفه نمایشگاه‌ها,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه