استاندار مرکزی:
نرخ بیکاری استان مرکزی به ۶.۹ درصد رسید/نرخ مشارکت اقتصادی استان ۳۴.۹
استاندار مرکزی گفت: طبق اعلام مرکز آمار ایران تا پایان پاییز ٩٧ ، استان مرکزی با نرخ بیکاری ٦/٩ درصد دومین استان برتر کشور در کاهش نرخ بیکاری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛گفت : طبق اعلام مرکز آمار ایران تا پایان پاییز ٩٧ ، استان مرکزی با نرخ بیکاری ٦/٩ درصد دومین استان برتر کشور در کاهش نرخ بیکاری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,وی افزود : استانهای سمنان با نرخ بیکاری ۶.۶، مرکزی با ۶.۹ و همدان با ۷.۳ درصد به ترتیب سه استان برتر کشور در کاهش نرخ بیکاری هستند.
استاندار مرکزی اظهار کرد: نرخ بیکاری متوسط کشور در این مدت ۱۱.۷ درصد بوده است .
آقازاده عنوان کرد: همچنین نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی نیز در این مدت به ۳۴.۹ درصد رسیده است .
وی با اشاره به دلایل کاهش نرخ بیکاری در این استان بیان کرد: استان مرکزی با برخورداری از حدود ٣ هزار واحد تولیدی و انسجام بین مسئولان استان در راستای رسیدگی به مشکلات صنایع و فعالان اقتصادی ، وجود امکانات ، ظرفیتها و شرایط منحصربهفرد سرمایهگذاری ، شتاب رشد سرمایهگذاری صنعتی در سال جاری و برگزاری منظم جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از دلایل تثبیت اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید و درنتیجه کاهش نرخ بیکاری در این استان است.
آقازاده با اشاره عملکرد مطلوب مرکز خدمات سرمایهگذاری استان گفت: طبق اعلام وزارت اقتصاد و دارایی ، مرکز خدمات سرمایهگذاری استان مرکزی در سال ٩٦ رتبه برتر کشور را در جذب سرمایهگذار کسب نموده است.
انتهای پیام/
وی افزود : استانهای سمنان با نرخ بیکاری ۶.۶، مرکزی با ۶.۹ و همدان با ۷.۳ درصد به ترتیب سه استان برتر کشور در کاهش نرخ بیکاری هستند.
,استاندار مرکزی اظهار کرد: نرخ بیکاری متوسط کشور در این مدت ۱۱.۷ درصد بوده است .
,آقازاده عنوان کرد: همچنین نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی نیز در این مدت به ۳۴.۹ درصد رسیده است .
,وی با اشاره به دلایل کاهش نرخ بیکاری در این استان بیان کرد: استان مرکزی با برخورداری از حدود ٣ هزار واحد تولیدی و انسجام بین مسئولان استان در راستای رسیدگی به مشکلات صنایع و فعالان اقتصادی ، وجود امکانات ، ظرفیتها و شرایط منحصربهفرد سرمایهگذاری ، شتاب رشد سرمایهگذاری صنعتی در سال جاری و برگزاری منظم جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از دلایل تثبیت اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید و درنتیجه کاهش نرخ بیکاری در این استان است.
,آقازاده با اشاره عملکرد مطلوب مرکز خدمات سرمایهگذاری استان گفت: طبق اعلام وزارت اقتصاد و دارایی ، مرکز خدمات سرمایهگذاری استان مرکزی در سال ٩٦ رتبه برتر کشور را در جذب سرمایهگذار کسب نموده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه