اجرای طرح نظارت بر اصناف عرضهکننده لوازمآرایشی و بهداشتی در اراک / پلمپ ۲ واحد صنفی متخلف
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: طرح نظارت بر اصناف عرضهکننده لوازمآرایشی و بهداشتی از سوی مأموران اداره اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان در اراک اجرا و دو واحد صنفی متخلف پلمپ شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ "محمود خلجی " معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛گفت: روز گذشته بهمنظور ارتقاء امنیت اجتماعی در سطح اماکن عمومی، پیشگیری از وقوع تخلفات و جرائم صنفی، طرح تشدید کنترل و نظارت بر اصناف عرضهکننده لوازمآرایشی و بهداشتی اصناف عرضهکننده بر لوازمآرایشی و بهداشتی سطح کلانشهر اراک، با همکاری مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس استان و کارشناسان سازمان علوم پزشکی اجرا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,وی با قدردانی از مشارکت و همکاری خوب مردمی با پلیس در اجرای مطلوب طرحهای نظارتی مختلف افزود: در این طرح از ۱۴ واحد صنفی عرضهکننده لوازمآرایشی و بهداشتی در شهرستان اراک بهصورت محسوس و نامحسوس بازدید شد که درنتیجه این طرح، به ۱۱ واحد صنفی تذکر و به ۶ واحد دیگر نیز اخطار پلمپ درزمینهٔ رعایت قوانین ابلاغی داده شد.
,خلجی با اشاره به اخذ تعهد کتبی از پنج واحد صنفی در طرح مذکور افزود: تعداد ۲ واحد صنفی عرضهکننده لوازمآرایشی و بهداشتی نیز در این طرح به علت عدم رعایت ضوابط اماکن عمومی و صنفی با دستور مقام قضائی پلمپ شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه