logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در قزوین صورت گرفت؛

مصالحه ۸۰درصدی پرونده‌های قضائی ارجاعی به مراکز مشاوره

مصالحه ۸۰درصدی پرونده‌های قضائی ارجاعی به مراکز مشاوره
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان قزوین از مصالحه ۸۰ درصدی پرونده های قضائی ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس قزوین در ۹ ماه امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ سید مجتبی اشرفی در گفت‌وگو با  صبح قزوین در تشریح عملکرد ۹ ماه مرکز مشاوره و دوایر مددکاری کلانتری‌ها و همچنین ضرورت خدمات مشاوره ای پلیس لظهار کرد: وظیفه پلیس بیش از آنکه یک مقابله کننده باشد یک سازمان یاری دهنده و کمک کننده به مردم است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی با اشاره به نقش مشاوران و مددکاران پلیس در کمک به امنیت روانی جامعه افزود: خیلی از مراجعان به مراکز پلیس، آسیب دیدگانی هستند که نیازمند کمک و خدمات مشاوران پلیس بوده و مشروط به اینکه ترس، تردید و بی اعتمادی مانعی برای استعانت آنان از پلیس نباشد.

این مسئول بیان کرد: براین اساس خدمات مشاوره ای پلیس نیز فعالیتی است که در آن «مشاور» به «مراجع و یا فرد آسیب دیده» کمک می کند تا به احساس بهتری دست یابد و در دراز مدت احساس آرامش بیشتری نماید و یاد بگیرد بدون نیاز به کمک به دیگران با موقعیت‌های چالش ساز زندگی به طریق سازنده تری سازگار شود. 

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان قزوین یاد آور شد: در ۹ ماهه اول سال جاری بیش از ۵ هزار و ۹۰۰ پرونده به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها در سطح استان ارجاع شده است، که از این تعداد۴ هزارو ۴۹۷ نفر صرفا به دوایر مددکاری کلانتری‌ها مراجعه که با تلاش مشاوران و مددکاران منجر به مصالحه ۸۰ درصدی شده است. 

اشرفی تصریح کرد: بیشتر پرونده‌های مصالحه شده در دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها شامل، مشکلات خانوادگی بوده که با تلاش مشاوران و مددکاران با برگزاری چندین جلسه مشاوره به مصالحه منجر شده است. 

وی با اشاره به اجرای طرح مشاوره فعال در جامعه مخاطب عنوان کرد: این طرح از دیگر اقداماتی است که به همت کارشناسان مشاور و مددکار پلیس در جامعه هدف «مساجد، مدارس» اجرا که در طی ۹ ماهه سالجاری تعداد۱۶۵جلسه آموزشی برگزار شد که ۶۶ جلسه آموزشی در سطح مدارس بوده است که در مجموع تعداد هزارو ۹۴۷ نفر از جلسات طرح مشاوره فعال بهره مند شدند. 

این مسئول گفت: مرکز مشاوره و دوایر مددکاری کلانتری‌ها در زمینه‌های مختلف روان شناختی، خانوادگی، فردی، حقوقی، انتظامی و غیره همه روزه در ساعات اداری به مراجعان خدمات ارائه می‌دهند.

وی اذعان کرد: شهروندان در صورت نیاز به خدمات مشاوره می‌توانند به این مرکز مراجعه و یا با شماره تلفن ۲۱۸۲۱۱۷۱ تماس و از خدمات رایگان مشاوره پلیس بهره مند شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه