به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، پیش از ظهر امروز در حاشیه تشییع پیکر مطهر 10 شهید دفاع مقدس و مدافع حرم در مشهد مردم شهیدپرور این شهر در اعتراض به تغییر هویت فرهنگى مشهدالرضا توسط برخی عوامل شهرداری طوماری را امضا کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

, این طومار که توسط دانشجویان انقلابی مشهد تهیه شد و هزاران نفر از مردم مشهد آن را امضا کردند تا تمام حجت قاطعی باشد با مسئولان شهرى و بگویند اجازه تغییر هویت فرهنگى مشهد را به هیچکس نمیدهیم.
,

,
شایانذکر است که طی هفته جاری معاونت فرهنگی شهرداری مشهد اقدام به حذف اسم راهنمای زائر کرده و به اطلاعات سفر تغییر نام داده است.
این اقدام واکنشهای فراوانی به همراه داشت، فعالان فرهنگی مشهد با اعلام اینکه همه زائر الرضا(ع) هستیم، مخالفت خود را با طرحهای معیوب و شکست خورده معاونت فرهنگی اعلام کردند.
,
,
پیش از این نیز صبح توس در گزارش به این واکنش ها پرداخته بود. http://sobhtoos.ir/post/342997
, http://sobhtoos.ir/post/342997,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه