logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیر بخش انیمیشن جشنواره تجسمی مقاومت در گفتگو با صاحب نیوز؛

در جشنواره تجسمی مقاومت، گنجینه بزرگی برای انیمیشن ایجاد شد

در جشنواره تجسمی مقاومت، گنجینه بزرگی برای انیمیشن ایجاد شد
در کل به‌نظرم این انیمشین‌ها عرق ملی و دینی بچه‌ها را از سنین پایین تقویت می‌کنند. خیلی مهم است که انیمشین‌های دفاع مقدسی قهرمانان دست یافتنی باشند آدم‌های عادی که قهرمان شدند‌ و این در ذهن بچه‌ها حک شود‌.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، جشنواره مقاومت بهانه‌ای شد تا با استاد سید علیرضا گلپایگانیعضو هیئت علمی گروه انیمیشن دانشگاه هنر مدیر موسسه تخصصی انیمیشن ” حرکت کلیدی ” تهیه کننده و کارگردان انیمیشن و از اهالی شناخته شده و صاحب نظر عرصه انیمیشن که دبیر بخش انیمیشن جشنواره تجسمی مقاومت است از طرف صاحب نیوز گفتگویی داشته باشیم. هرچند در کمال تعجب در حین این گفتگو متوجه شدیم که بخش انیمیشن مقاومت بطور جداگانه و همراه با جشنواره تجسمی مقاومت و در زمانی دیگر برپامی شود آن‌هم بصورت دو سالانه که این خود سوال انگیز بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صاحب نیوز,

سید علیرضا گلپایگانی

, سید علیرضا گلپایگانی, سید علیرضا گلپایگانی,

صاحب نیوز : ما بیشتر از سینمای دفاع مقدس شنیده‌ایم تا محصولات دیگر مثل انیمیشن، شما به‌عنوان یکی از استاید انیمیشن کشور، انیمشین دفاع مقدس را چطور می‌بینید؟

, صاحب نیوز : ما بیشتر از سینمای دفاع مقدس شنیده‌ایم تا محصولات دیگر مثل انیمیشن، شما به‌عنوان یکی از استاید انیمیشن کشور، انیمشین دفاع مقدس را چطور می‌بینید؟,

خوشبختانه در طی سال اخیر اتفاقاتی رخ داد که بخشی برنامه‌ریزی شده بود مانند کار رضا میرکریمی که مجموعه «هشت سردار» را با تکنیک کمیک موشن است. خود ما مجموعه«شجاعان» را درباره قهرمانان هوانیروز است تهیه دیدیم. در کل به‌نظرم این انیمشین‌ها عرق ملی و دینی بچه‌ها را از سنین پایین تقویت می‌کنند. خیلی مهم است که انیمشین‌های دفاع مقدسی قهرمانان دست یافتنی باشند آدم‌های عادی که قهرمان شدند‌ و این در ذهن بچه‌ها حک شود‌. این حیطه حتی تاثیرگذارتر از سینماست و کار روی کودک نوجوان هرچند دراز مدت است ولی ماندگاراست متاسفانه، سرمایه‌گذاری دراین عرصه چون سود ندارد چندان آن را جدی نمی‌گیرند. اما در این قضیه مشکل داستان را هم داریم است.باید سعی کنیم اگرشخصیت‌های واقعی استفاده می‌کنیم طراحی شخصیتها و فضا سازی آن  وداستانش مناسب فضای انیمیشن باشد. داستان انیمیشن دفاع مقدسی باید جذاب و ساده باشد تا کودک و نوجوان آن را بپذیرد.

,

صاحب نیوز : نقش رسانه‌ها را درمعرفی انیمیشن دفاع مقدس چگونه ارزیابی می‌کنید؟

, صاحب نیوز : نقش رسانه‌ها را درمعرفی انیمیشن دفاع مقدس چگونه ارزیابی می‌کنید؟,

تبلیغ  و معرفی درست رسانه‌ها به‌خصوص تلویزیون در شناخت و معرفی خیلی اهمیت دارد مثلا ساعت پخش انیمیشن  و منظم بودن آن مهم است و در کل جدی گرفتن انیمیشن در این فضا تاثیر زیادی دارد.

,

صاحب نیوز : جشنواره مقاومت در این عرصه چقدر توفیق داشته است؟

, صاحب نیوز : جشنواره مقاومت در این عرصه چقدر توفیق داشته است؟,

این روزها زمان برپایی جشنواره فیلم مقاومت است، امامتاسفانه قسمت انیمشین آن جداست. من دبیر بخش انیمیشن جشنواره تجسمی مقاومت هستم و با این وجود خودم هم در تولید محصول انیمیشن دفاع مقدس حضور داشتم، انیمیشن‌های جشنواره در این بخش پخش شد اما سوالم این بوده که چرا بخش انیمیشن در بخش تجسمی برگزارمی‌شود و دربخش جشنواره فیلم نیست در حالی‌که ارتباطی به هنر تجسمی ندارد البته خوشحالم که بطور کلی انیمیشن در این جشنواره حضور دارد و دوستان در بخش تجسمی به من فرصت زیادی برای کار دادند در انیمشین جشنواره سه دوره انیمشین مقاومت در بخش تجسمی  برگزار می‌شود ما۱۵ فیلم کوتاه انیمشین را سفارش دادیم و گنجینه بزرگی در جشنواره ایجاد شد و بعضی از این فیلم‌ها به موفقیت‌های خوبی دست‌یافتند به جشنواره‌های تخصصی دنیا هم رفتند من به عنوان دبیر بخش حرکت جالبی دیدم و هنرمندان خوبی جذب شدند که با مضمون مقاومت علاقه‌مند شدند از انها خواستم تا نگاه خودشان را به مقاومت داشته باشند افراد براساس قابلیت‌ها و توانایی‌ها انتخاب شدند هنرمندان را باید جذب کرد جشنواره‌های موضوعی اغلب این ریسک را دارند.

,

 مجموعه انیمیشن « " شجاعان "

,  مجموعه انیمیشن « " شجاعان " ,  مجموعه انیمیشن « " شجاعان " ,

صاحب نیوز : فرخوان جشنواره برای بخش انیمشین چه چیزی بود؟

, صاحب نیوز : فرخوان جشنواره برای بخش انیمشین چه چیزی بود؟,

این که هنرمند نگاهش را درعرصه مقاومت با دیدی جهانی داشته باشد و هرآنچه خودشان از مقاومت به ذهن دارند کار کنند تا خلاقیت در آثار باشد و خوشبختانه چنین فضایی هم ایجاد شد

,

صاحب نیوز : در این بخش مهمان خاصی از خارج از کشور هم دارید؟

, صاحب نیوز : در این بخش مهمان خاصی از خارج از کشور هم دارید؟,

نه؛ متاسفانه به ما قول داده بودند تا مهمانان شاخصی دعوت کنیم که عملی نشد اما یک فیلم از فرانسه داشتیم که مسلمانی در فرانسه ساخته بود که فوق‌العاده عالی بود درباره یک سرباز فرانسوی در آفریقا بود یک فیلم با نگاهی انسانی و خیلی عالی بود

,

صاحب نیوز : اگربخواهید یک انیماتور خوب و توانا را به جشنواره تجسمی دعوت کنید چه کسی را انتخاب می‌کردید؟

, صاحب نیوز : اگربخواهید یک انیماتور خوب و توانا را به جشنواره تجسمی دعوت کنید چه کسی را انتخاب می‌کردید؟,

با مطالعه که روی فیلم‌ها و آثار انیمیشن  دارم معتقدم فیلم‌ها این بخش کم نیستند، افرادی که نگاه آزادیخواهانه و انقلابی دارند. لذا من فکر می‌کنم فیلم‌سازان انیماتور مستقل را دعوت می‌کردم هنرمندانی که وابسته به‌جایی نیستند زیرا این هنر گرانقیمتی است و نیاز به سرمایه دارد در کنار اینها تکنیک‌های پیشرفته ایجاد شده  که کمک کرده انیماتورها فیلم‌های مستقلی بسازند

,

صاحب نیوز : مثلا اقای میازاکی انیماتور ژاپنی؟

, صاحب نیوز : مثلا اقای میازاکی انیماتور ژاپنی؟,

میازاکی دنیای عجیب وغریبی دارد خیلی ژاپنی است که هویتش را حفظ کرده و یک هنرمند ویژه است بله، به‌‌نظرم او از هنرمندانی است که می‌توان در موردش فکرکرد و برای جشنواره تجسمی انیمیشن مقاومت دعوتش کرد

,

صاحب نیوز : کدام فیلم انیمیشن توانست استاندارد بین‌المللی پیدا کند؟

, صاحب نیوز : کدام فیلم انیمیشن توانست استاندارد بین‌المللی پیدا کند؟,

فیلم «تونل» ساخته خانم کشکولی‌نیا بود که سال گذشته پخش شد فیلم درباره مبارزه مردم غزه بود که بسیارتاثیرگذار بود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه