۲ پروژه آبرسانی به روستاهای بروجرد به بهره‌برداری می‌رسد

۲ پروژه آبرسانی به روستاهای بروجرد به بهره‌برداری می‌رسد
رئیس آب و فاضلاب روستایی بروجرد گفت: 2 پروژه آبرسانی به روستاهای بروجرد دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد بشیری در گفت‌وگو با سفیر افلاک اظهار داشت: پروژه آب‌رسانی به دو روستای دهنومقدسی و بیچون سفلی بروجرد در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,

 

,

وی افزود: برای این پروژه 540 میلیون تومان هزینه شده که به بهره‌برداری از این پروژه‌ها، هزار و 788 نفر از نعمت آب شرب بهره‌مند می‌شوند.

,

 

,

رئیس شرکت آب و فاضلاب روستایی بروجرد عنوان کرد: برای اجرای این پروژه‌ها 215 متر لوله‌گذاری، حفر چاه یک حلقه و همچنین تجهیز یک حلقه چاه نیز صورت گرفته است.

,

 

,

وی بابیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه از سال 96 آغازشده و امسال به بهره‌برداری می‌رسد تصریح کرد: بیش از 22 هزار مشترک آب در روستاهای شهرستان بروجرد تحت پوشش هستند.

,

 

,

انتهای پیام/

,
 
,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه