فاضلاب خانگی مهمان ساکنان مهرشهر در زابل/رئیس آبفا: شهروندان مانع ادامه کار شدند
عدم اتصال فاضلاب مسکن مهر زابل به شبکه فاضلاب شهری باعث شده است تا شهروندان این منطقه برای رهاسازی فاضلاب خود از خیابان های اطراف استفاده کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون؛ زابل به عنوان مرکزیت منطقه سیستان همواره با مشکلاتی از جمله بوی بد و جاری شدن فاضلاب در برخی از مناطق مسکونی رو به رو است.
برخی از شهروندان عامل این بی مسئولیتی را شهرداری می دانند در صورتی که در بسیاری از مواقع خود به اصول شهرنشینی پایبند نیستند و با رها سازی فاضلاب خانگی به حقوق دیگر شهروندان تجاوز می کنند.
به گفته برخی از شهروندان عدم اتصال فاضلاب مسکن مهر زابل به شبکه فاضلاب شهری باعث شده است تا شهروندان این منطقه برای رهاسازی فاضلاب خود از خیابان های اطراف استفاده کنند.
با این حال طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود جرم محسوب می گردد و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس سه ماه تا یکسال محکوم خواهند شد.

شهریار سرابندی رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان زابل در گفت و گو با اوشیدا در این خصوص گفت: شرکت آب و فاضلاب زابل در سال ٩٥ جهت اتصال شبکه فاضلاب مسکن مهر به فاضلاب شهرى، اقدام به توسعه شبکه فاضلاب این منطقه به میزان ٦٠٠ متر کرد و در حالى که تنها ٦ متر از طول مسیر باقی مانده بود، متاسفانه جمعى از اهالى مانع انجام کار شدند و حتى در مقطعى به ماشین آلات پیمانکار مربوطه نیز خسارت وارده کرده بودند.
وی افزود: در حالی این اتفاقات رخ داد که متولى انجام کار شرکت آب و فاضلاب مى باشد و در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالى، پاسخگو خواهد بود.
سرابندی تصریح کرد: در حال حاضر هم در صورت رفع مشکل دخالت اهالى در انجام کار ، این شرکت آمادگى دارد در کوتاه ترین زمان نسبت به تکمیل طرح اقدام کند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه