از ابتدای سال جاری؛
بالگرد اورژانس هوایی ۱۸ بار بر فراز آسمان اصفهان به پرواز در آمد
رئیس اورژانس استان اصفهان گفت: از ابتدای سال ۹۷ تا پایان دی ماه امسال، 18 مورد پرواز برای انجام مأموریت های اورژانس هوایی انجام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غفور راستین در گفتگو با صاحب نیوز درباره مأموریت های اورژانس هوایی بیان کرد: اورژانس هوایی در استان اصفهان از سال 1383 با همکاری نیروی هوایی ارتش تأسیس شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان ادامه داد: از ابتدای سال ۹۷ تا پایان دی ماه امسال، 18 مورد پرواز برای انجام مأموریت های اورژانس هوایی انجام شد.
,وی در تشریح این مأموریت ها خاطر نشان کرد: برای موارد تصادفی 10 پرواز، استقرار دو پرواز، انتقال مادر باردار سه پرواز و مأموریت های دیگر هم دو پرواز انجام که در دو مورد هم مأموریت اورژانس لغو شد.
,راستین ضمن اشاره به این که اورژانس هوایی سریع ترین راه انتقال مصدومان به نزدیک ترین مرکز درمانی برای نقاطی است که پایگاه اورژانس در آن نزدیکی وجود ندارد و یا حادثه سنگینی رخ داده است، تصریح کرد: از ابتدای سال تا کنون 32 بیمار از این طریق امدادرسانی شدند.
,وی همچنین گفت: سرعت انتقال و صعود و فرود بالگرد حتی در سطوح ناهموار، استفاده از کارکنان ورزیده و باتجربهتر و امکان انتقال تعداد بیشتری از مصدومان و بیماران از مزایای انتقال هوایی است.
,به گفته رئیس اورژانس استان، یکی از خطرات امداد هوایی، تجمع عموم مردم در اطراف بالگرد در زمان فرود و بر خواستن از محل است که باید در این زمینه اطلاعرسانی و فرهنگسازی شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه