logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به مناسبت فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب؛

افتتاح 244 پروژه گوناگون در حوزه شهرستان زاهدان

افتتاح 244 پروژه گوناگون در حوزه شهرستان زاهدان
سرپرست فرمانداری زاهدان گفت: 244 پروژه در طول ایام الله دهه فجر و به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در زمینه های مختلف عمرانی، بهداشتی، خدماتی، رفاهی و ... افتتاح خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، ابوذر مهدی نخعی در نشست خبری که ظهر امروز در محل فرمانداری این شهرستان با اصحاب رسانه داشت، از افتتاح 244 پروژه در طول ایام دهه فجر در بخش های مختلف عمرانی، بهداشتی، خدماتی و رفاهی حوزه زاهدان خبر داد و گفت: برای احداث و راه اندازی این پروژه ها مجموعا 164 میلیارد و 317 میلیون تومان هزینه شده است.

وی ادامه داد: در حوزه شهر زاهدان 161 پروژه با اعتبار 51 میلیارد تومان، بخش نصرت آباد 28 پروژه با اعتبار 50 میلیارد و 903 میلیون تومان، بخش مرکزی 42 پروژه با اعتبار 54 میلیارد و 204 میلیون تومان و بخش کورین 13 پروژه با اعتبار 7 میلیارد و 812 میلیون تومان افتتاح خواهد شد.

نخعی تعداد پروژه هایی که در حوزه شهر زاهدان کلنگ زنی خواهند شد را 47 مورد اعلام کرد و گفت: 70 میلیارد و 176 میلیون تومان اعتبار برای اجرای این طرح ها پیش بینی شده است.

وی اذعان کرد: همچنین در راستای معرفی و نمایش دستاوردهای 40 ساله انقلاب نمایشگاهی از 11 تا 17 بهمن در محل نمایشگاه های دائمی افتتاح خواهد شد که کلیه دستگاه ها گزارشی از عملکرد 40 ساله خود را ارائه می کنند و  سعی شده در آن خدمات نظام به شکلی شایسته به مردم شناسانده شود.

وی افزود: بازدید از این نمایشگاه هر روز در دو بازه 9 صبح تا 12 ظهر و 4 عصر تا 8 شب امکان پذیر است؛ نکته ای که سعی شد بیشتر به آن پرداخته شود افزایش ارتباطات مردمی و حضور میدانی مسئولین و شخصیتهای طراز اول است که در همین راستا فضایی برای حضور و پاسخگویی مدیران دستگاه های کلیدی و پاسخگویی شان نسبت به مشکلات مردم در نظر گرفته شده است.

سرپرست فرمانداری زاهدان تصریح کرد: 44 درصد جمعیت زاهدان را حاشیه نشینان تشکیل می دهند و متاسفانه از این حیث دومین شهر در سطح کشور هستیم. حل این معضل نیاز به توجه و مهکاری ملی دارد، البته تفاهم نامه هایی بین بنیاد مسکن و وزارت راه و شهرسازی صورت گرفته که در آینده خبرهای خوشی از آن منتشر خواهد شد.

وی اظهار کرد: دیدار با خانواده شهدا و حضور مسئولین در مساجد برای شنیدن مشکلات مردم از جمله برنامه های محوری برنامه ریزی شده در این ایام است و مسجد محوری در محلات نداریم که از این قاعده مستثنا باشد.

وی با اشاره به اینکه اتفاق شب گذشته زاهدان با انفجار دو بمب صوتی نشان داد که ما چه دشمنان سخیفی داریم گفت: دشمن سعی دارد تا در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب با اقداماتی این به وهم خود آسیبی به درخت تنومند انقلاب بزند که این خیال باطل مصداق آیه قرآن است که می فرماید: «ما دشمنان شما را از میان نادان ها آفریدیم».

وی با بیان اینکه بررسی های خوبی صورت گرفته و تمام مجموعه انتظامی پیگیر این مسأله هستند اذعان کرد: موج ناشی از انفجار باعث مجروح شدن 5 نفر شد که در هم اکنون حال عمومی شان مساعد است و اطلاعات دقیق درباره این اقدام اطلاع رسانی خواهد شد.

این مقام مسئول عامل اصلی زباله گردی در شهر را فقر و اعتیاد برشمرد و اظهار کرد: ستاد جمع آوری متکدیان و معتادین متجاهر فعال شده و به شهرداری برای فعالسازی گرمخانه برای کارتن خواب ها نیز تاکیدات لازم ابلاغ شده است.

نخعی در این نشست ضمن رونمایی از کتاب فرصت های ویژه سرمایه گذاری، کار فرصت های شغلی در زاهدان تاکید کرد: با توجه به ضرورت حضور بخش خصوصی در عرصه های مختلف به ویژه صنعت، تا در راستای تسهیل امور سرمایه گذاران  لازم است تا مدیران این حوزه انعطاف بیشتری از خود نشان دهند و با رفع موانع سد راه سرمایه گذار زمینه حضور و اشتیاق این افراد را در استان فراهم کنند.

وی از واگذاری بیش از 4 هزار انشعاب جدید گاز در سه ماهه اخیر خبر داد و گفت: مشکلات زیادی سد راه گازکشی در سطح شهر بود که فرمانداری نهایت تلاش خود را برای رفع آن ها انجام داد.

وی تاکید کرد: در حال پیگیری دو مورد درخواست حقوقی عام المنفعه در بحث واگذاری پمپ CNG هستیم و از حضور سرمایه گذار در مناطقی که گاز رسانی شده با کمال میل حمایت می کنیم.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه