logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

انتقاد نماینده کنگره آمریکا از معرفی رژیم صهیونیستی به عنوان یک ساختار دموکراتیک

انتقاد نماینده کنگره آمریکا از معرفی رژیم صهیونیستی به عنوان یک ساختار دموکراتیک
«ایلهان عمر»، عضو مسلمان مجلس نمایندگان آمریکا از تلاش‌های تبلیغاتی برای معرفی رژیم صهیونیستی به عنوان یک ساختار دموکراتیک انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «ایلهان عمر»، عضو مسلمان مجلس نمایندگان آمریکا از تلاش‌های تبلیغاتی برای معرفی رژیم صهیونیستی به عنوان یک ساختار دموکراتیک انتقاد کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

«عمر» که یک سیاستمدار سومالیایی‌تبار است و به تازگی برای نمایندگی حوزه انتخابیه پنجم مینه‌سوتا به کنگره راه یافته در مصاحبه با یاهونیوز گفته وقتی می‌شنود که اسرائیل به عنوان دموکراسی در خاورمیانه معرفی می‌شود تقریباً خنده‌اش می‌گیرد.

,

او به سوال مجری یاهو‌نیوز مبنی بر اینکه آمریکا چطور می‌تواند به سمت صلح عادلانه و ماندگار میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها حرکت کند اینطور پاسخ داد: «با داشتن رویکردی برابر در تعامل با هر دو.»

,

عمر در ادامه گفت: «ملال‌آورترین مسائل از نظر من این است که ما سیاستی در پیش گرفته‌ایم که یک طرف را برتر از دیگری قرار می‌دهد. بعد، می‌خواهیم با صحبت کردن درباره عدالت و راهکار دو دولتی روی این سرپوش بگذاریم در حالی که خودمان سیاست‌هایی را در پیش گرفته‌ایم که یک طرف را به طرف دیگر اولویت می‌دهد.»

,

بعد از آنکه مجری برنامه از این نماینده مسلمان کنگره آمریکا خواست برای سخنانش مصداق بیاورد، او گفت: «منظورم رابطه‌مان با اسرائیل است. وقتی می‌بینیم اسرائیل قانونی را نهادینه می‌کند که بدون به رسمیت شناختن مذاهب دیگر، خودش را یک دولت یهودی معرفی می‌کند، و بعد ما هنوز آن را یک دموکراسی در خاورمیانه می‌دانیم، خنده‌ام می‌گیرد، چون می‌دانم که اگر این را در هر جامعه دیگر ببینیم از آن انتقاد می‌کنیم»

,

انتهای پیام/ 

,

منبع: فارس

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه