برای نخستین بار؛
هیئت بَدوی رسیدگی به تخلفات صنفی کشاورزی در رودان تشکیل می شود
رئیس نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان رودان از تشکیل هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی کشاورزی در شهرستان رودان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ رئیس نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان رودان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: این هیئت با هدف رسیدگی به تخلفات صنفی هریک از کشاورزان و بهره برداران شکل گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وی افزود:نماینده اداره جهاد کشاورزی شهرستان، نماینده دادگستری به حکم رئیس قوه قضاییه و نماینده نظام صنفی اعضای این هیئت هستند.
,رئیس نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی رودان بیان کرد: ۱۰ بازرس کار گزارش تخلفات کشاورزان و بهره برداران را در شهرستان به هیئت بَدوی رسیدگی تخلفات صنفی برعهده دارند.
,دوراندیش تاکید کرد: هیئت های بدوی مکلفند حداکثر ظرف دو هفته از تاریخ دریافت شکایت یا گزارش ، در جلسه ای با دعوت از طرفین یا نمایندگان آنان به پرونده رسیدگی و طبق مفاد این آیین نامه اتخاذ تصمیم کنند.
,وی با اشاره به اینکه عدم حضور هریک از طرفین مانع رسیدگی و اتخاذ تصمیم و صدور رای نخواهد بود،خاطرنشان کرد: هریک از طرفین می توانند در صورت اعتراض به رای صادره ، مراتب را کتباً ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ رای به هیئت تجدیدنظر اعلام کنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه