اجرای ۷۰۶ پروژه محرومیت زدایی در استان بوشهر با مشکارکت سپاه و دستگاه های اجرایی/جهادگران بسیجی همچنان دارای رتبه برتر خدمت به مردم هستند
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: 706 پروژه در استان بوشهر توسط سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با اعتباری بالغ 310 میلیارد ریال با دو محور قرارگاه محر ومیت زدایی و مجموعه بسیج سازندگی استان بوشهر اجرا می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس ، در سومین روز از چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران عملیات اجرایی 706 پروژه محرومیت زدایی زود بازده توسط سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر و همکاری دستگاه های اجرایی استان با عتباری بالغ بر 310 میلیارد ریال آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,سرتیپ دوم پاسدار علی رزمجو فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر در مراسم ویدئو کنفرانس با مرکز، گفت: 706 پروژه در استان بوشهر توسط سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با اعتباری بالغ 310 میلیارد ریال با دو محور قرارگاه محر ومیت زدایی و مجموعه بسیج سازندگی استان بوشهر اجرا می شود.
,رزمجو با بیان اینکه اجرای پروژه ها با مشکارکت 50درصدی دستگاه های اجرایی است، اظهار کرد: با تفاهم نامه ای که بین دستگاه های اجرایی استان بوشهر با مجموعه بسیج و سپاه انجام شده است دستگاه های اجرایی استان و نهادهای انقلابی در اجرای پروژه های محرومیت زدایی مشارکت 50 درصدی خواهند داشت که امیدواریم بتوانیم دستاوردهای بسیار خوبی داشته باشیم و در تاریخ های از قبل تعیین شده پروژه ها به بهره برداری برسد.
,عضو شورای تامین استان بوشهر افزود: مجموعه بسیج سازندگی با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) پروژه هایی در دراز مدت و کوتاه مدت برای ساخت مسکن برای مددجویان ساخته شده است.
,فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر بیان کرد: نیروهای جهادی مجموعه بسیج با همه تخصص ها در قالب اردو جهادی به همه مردم استان بوشهر خدمات ارائه می دهند و با توجه به شرایط آب و هوایی که در استان وجود دارد به صورت داوطلبانه در تمام فصل های سال خدمات ارائه می کنند.
,وی اذعان کرد: با توکل به خدا و استفاده از ظرفیت های نیروهای جهادی بسیج و همکاری مستمر دستگاه های اجرایی استان بوشهر توانسته ایم گام های موثری در راستای محرومیت زدایی برداریم و دستاوردهای بسیار خوبی را رقم بزنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه