logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در نشست خبری اعلام شد؛

واکنش مدیرعامل گاز مازندران به اختلاس 80 میلیاردی در این شرکت

واکنش مدیرعامل گاز مازندران به اختلاس 80 میلیاردی در این شرکت
مدیرعامل گاز مازندران در پاسخ به سوالی مبنی بر شنیده شدن انجام اختلاس 80 میلیاردی در این شرکت، ضمن رد این مسئله گفت: این یک اختلاف حساب در محاسبات است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، جعفر احمدپور بعد از ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: از 58 شهر مازندران، 55 شهر گازدار هستند و تنها شهرهای آلاشت، گزنک و بلده گازدار نیستند.

وی افزود: شهر آلاشت تا آخر فصل بهار گازرسانی آن انجام می‌شود و برای بلده نیز قبل از عید عملیات کلنگ‌زنی داریم، در خصوص گزنک هم تفاهم‌نامه ای انجام شد که بنا است از ایستگاه امامزاده هاشم گازرسانی به این منطقه انجام گیرد که در مجموع، پروژه‌های سخت و پرهزینه‌ای هستند.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران خاطرنشان کرد: برای لوله گذاری 40 کیلومتری گزنک بیش از 200 میلیارد تومان بودجه لازم است.

این مسئول بیان کرد: طی ایام دهه فجر 105 روستای آماده افتتاح داریم که همان طور که در برنامه 100 روزه اعلام کردیم به ازای هر روز یک روستا را گازرسانی می‌کنیم.

احمدپور ادامه داد: 148 میلیارد تومان برای این پروژه ها برآورد شده که تاکنون 106 میلیارد برای انجام این پروژه‌ها هزینه انجام شده است و با پایان این پروژه ها، 7 هزار خانوار از نعمت گاز بهره‌مند خواهند شد.

وی تصریح کرد: تاکنون 2 هزار و 20 روستای گازدار در استان داریم که از مجموع 3 هزار و 619 روستای استان، 2 هزار و 893 روستا، قابلیت گازرسانی دارند و مابقی که نزدیک به 800 روستا هستند، با توجه به صعب العبور بودن منطقه، عدم امکان نصب و انتقال تاسیسات، پایین بودن تعداد خانوار یعنی زیر 20 خانوار، و عدم کد دهی فرمانداری به این روستاها امکان گازرسانی به این روستاها نیست.

مدیر عامل شرکت گاز مازندران اضافه کرد: 448 روستا در دست اجرا و 425 روستای باقیمانده نیز در برنامه‌های بعدی قرار دارند.

این مسئول تأکید کرد: 92 درصد از جمعیت روستایی مازندران از نعمت گاز برخوردارند و هشت درصد گازدار نیستند.

احمدپور افزود: 99/7 درصد از شهرهای مازندران نیز از نعمت گاز برخوردارند و طبق اعلام دولت باید گازرسانی به روستاهای بالای 20 خانوار انجام شود.

وی تعداد مشترکین شرکت گاز مازندران را یک میلیون و 380 هزار مشترک اعلام کرد و گفت: مجموع مطالبات این شرکت از مشترکین دولتی، غیر دولتی، صنعتی و خانگی، 167 میلیارد تومان است.

به گفته مدیرعامل شرکت گاز مازندران، بزرگترین بدهکاران به این شرکت کارخانه‌های چوب و کاغذ، سیمان و فولاد البرز ایرانیان هستند که شرکت چوب و کاغذ از مجموع بدهی 13 میلیاردی، 10.5 میلیارد آن با تعامل با این شرکت پرداخت شده و دو شرکت دیگر نیز در حال پرداخت به صورت اقساطی هستند.

احمدپور در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر شنیده شدن انجام اختلاس 80 میلیاردی در این شرکت، ضمن رد این مسئله گفت: یک اختلاف حسابی در محاسبات وجود دارد که از سازمان حسابرسی خواستیم این مسئله را بررسی تا شفاف‌سازی در این خصوص انجام گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه