سرمربی تیم ملی کشتی آزاد امید:
کشتیگیرهای ایرانی آماده نشان دادند/کرمانشاهیها درخشیدند
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد امید با بیان اینکه کشتیگیران ایرانی در رقابتهای جام تختی آماده نشان دادند،[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، علیرضا رضایی در حاشیه برگزاری رقابتهای کشتی جام جهانپلوان تختی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: این دوره از رقابتهای جام تختی از سطح قابل قبولی برخوردار است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,وی افزود: در این دوره که با حضور ۱۰ تیم خارجی برگزار شده، قهرمانان جهان و المپیک در تیم های شرکت کننده از جمله آذربایجان، گرجستان، ارمنستان و ترکیه و تک چهره هایی از روسیه سطح قابل قبولی از لحاظ کمی و کیفی ارائه دادند.
,سرمربی تیم ملی کشتی آزاد امید بیان داشت: فکر میکنم برای کشتی گیران ما هم چون این رقابتها جنبه انتخابی تیم ملی دارد برای حضور در ترکیب تیم ملی اعزامی به قهرمانی آسیا و جهان حساسیت مسابقات را بیشتر کرد.
,رضایی با بیان اینکه کشتیگیرهای ایرانی هم آماده نشان دادند، گفت: کرمانشاهیها هم در این مسابقات درخشش خوبی داشتند و باید ببینیم چه نتیجهای در پایان به دست میآید.
,وی تصریح کرد: کرمانشاهیها همیشه در کشتی مدعی بودند و امیدواریم با انگیزه و تلاش بیشتر در رده ملی همانطور که قبلا هم شانس داشتند در اوزان مختلف امسال و سالهای آینده هم جزو مدعیان باشند و ملیپوشانی در رقابتهای مختلف داشته باشند.
]
ارسال دیدگاه