logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

پیش نیازی که زودتر نیاز بود؛

ایجاد گلخانه و تولید سنگ مصنوعی در شهر سورک

ایجاد گلخانه و تولید سنگ مصنوعی در شهر سورک
شهرداری سورک در یک اقدام شایسته که از زمان تاسیس تا به امروز کار نوعی بوده است سعی کرده در تولید محصولات مورد نیاز خود خودکفا شود و خود بتواند آن را تولید کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بلاغ، جمعه شب با حضور نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و مسئولان شهری و شهرستانی گلخانه و کارگاه تولید سنگ مصنوعی در شهر سورک افتتاح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,

شهرداری سورک در یک اقدام شایسته که از زمان تاسیس تا به امروز کار نوعی بوده است سعی کرده در تولید محصولات مورد نیاز خود خودکفا شود و خود بتواند آن را تولید کند.

شهرداری سورک که هر ساله برای زیباسازی معابر و خیابان‌های سطح شهر اقدام به خرید گل می‌کرد و هر ساله مبلغ زیادی برای خرید آن هزینه می‌کرد اما باز هم نمی‌توانست به اندازه مطلوب گل خریداری کند که با افتتاح این گلخانه هم می‌تواند نیاز خود را به اندازه نیاز تامین کند و هم می‌تواند از آن به‌عنوان منبع درآمد استفاده کند.



همچنین با افتتاح کارگاه تولید سنگ مصنوعی گام بسیار مهمی در زیباسازی و کاهش هزینه در شهرداری سورک برداشته شد و با این کار دیگر نیاز به رنگ آمیزی چندین باره جداول در هر سال نخواهیم بود و همچنین کاهش هزینه زیادی با این کار شاهد خواهیم بود.

اقدامات زیربنایی شهردار سورک قابل تحسین است که نیاز بود خیلی زودتر از این چنین اقداماتی انجام می‌شد تا در شرایط فعلی اقتصاد کشور که دولت حمایت خود از شهرداری‌ها را بسیار کاهش داده است بتوانند کارهای عمرانی را با کمترین هزینه انجام دهند.



از ویژگی‌های این پروژه‌ها این است که سالن گلخانه و همچنین دستگاه‌های ساخت سنگ مصنوعی قابل انتقال بوده و هر زمان می‌توان با باز کردن پیچ و مهره‌ها آن را به مکان دیگری منتقل کرد و این اقدام آینده نگرانه برای زمانی است که شهرداری زمین مناسب دیگری برای این کار پیدا کند.

یکی از مشکلات اصلی شهر سورک تکمیل نبودن عقب نشینی‌ها در سطح شهر است که در کنار توافق برای عقب نشینی انجام آن بود که هزینه زیادی برای شهرداری به‌وجود می‌آورد که با ساخت کارگاه تولید بلوک و سنگ مصنوعی این هزینه‌ها بسیار کاهش پیدا خواهد کرد و دست شهرداری را برای انجام بیشتر عقب نشینی باز خواهد کرد.

امیدواریم نمایندگان و مسئولان در شورای اسلامی و کلیه دستگاه‌های اجرایی شهرستان از روند رو به رشد آغاز شده حمایت و شهروندان هم با مجموعه مدیریت شهری همکاری لازم را داشته باشند.

,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
, ,
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه