۷ نفر در انتظار صندلی شهردار اراک/ نامزدها امروز و فردا به ارائه برنامه میپردازند
نامزدهای تصدی پست شهرداری اراک امروز(چهارشنبه) و فردا(پنجشنبه) در صحن شورا به ارائه برنامه خواهند پرداخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ با ابلاغ قانون کنارهگیری بازنشستگان از سمتهای دولتی که شهرداران را نیز شامل شده است، این قانون شامل حال داوود تاجران شهردار سابق اراک نیز شد و شورای شهر اراک بار دیگر در معرض تصمیم و انتخاب پر چالشی قرارگرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,بنا بر اعلام شورای شهر، شهردار اراک از بین ۷ گزینه مطرحشده که متشکل از محمد کریم شفیعى، کامبیز مصطفى پور، حمیدرضا صارمى و مهدى فاتحى، بهعنوان گزینههای فراکسیون امید، همراه سه گزینه اصولگرایان، قائمی مدیرکل سابق نوسازی مدارس (که جایگزین جعفر پور شده است)،حیدری و عسگری هستند، انتخاب خواهد شد.
,این ۷ نفر چهارشنبه و پنجشنبه همین هفته ( امروز و فردا)طبق برنامه مشخصشده در صحن علنى شورا حاضر و برنامهشان را ارائه خواهند کرد.
,برنامه مشخصشده برای هر یک از این افراد به شرح زیر است:
,آقای عسگری چهارشنبه ساعت ١٧الى ١٨
,آقای شفیعی چهارشنبه ساعت ١٨ الى ١٩
,آقای حیدری چهارشنبه ساعت ١٩الى ٢٠
,آقای قائمی پنجشنبه ساعت ۱۵ الى ١٦
,آقای مصطفى پور پنجشنبه ساعت ١٦ الى ١٧
,آقای صارمی پنجشنبه ساعت ١٧الى١٨
,آقای فاتحی پنجشنبه ساعت ١٨الى١٩
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه