شهردار مشهد:
مشکلات حاشیه شهر مشهد توسط سازمان برنامهوبودجه و بازآفرینی شهری حل شود
شهردار مشهد با اشاره به وجود مشکلاتی در حاشیه شهر مشهد، گفت: یک بخش از مشکلات باید توسط دولت از طریق سازمان برنامه و بودجه و بخش دیگر باید از طریق بازآفرینی شهری حل شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی مشهدپیام، محمدرضا کلایی صبح امروز در جمع خبرنگاران درباره نشست شهرداران کلانشهرهای کشور با حضور معاون اول رئیس جمهور، گفت: در این نشست به موضوعات مختلفی در رابطه با کلانشهرها اشاره شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدپیام,شهردار مشهد با اشاره به وجود مشکلاتی در حاشیه شهر مشهد، بیان کرد: یک بخش از مشکلات باید توسط دولت از طریق سازمان برنامه و بودجه حل شود.
,وی با اشاره به اینکه بخش دیگری باید از طریق بازآفرینی شهری حل شود، ادامه داد: در نشست روز گذشته به این موضوع اشاره شد، امید است با دستور معاون اول رئیس جمهور و اهتمام وزیر راه در این امر تسریع شود.
,کلایی با اشاره به طرح فعال شدن کمیسیون شهرداریهای کلانشهرها در دولت، افزود: در این خصوص جمعبندی نهایی صورت گرفت و بنا شد که سازمان شهرداریها و دهیاریها با قدرت بیشتری در زمینه موضوعاتی مانند حمل و نقل ریلی و خریداری اتوبوس تمرکز کنند.
,شهردار مشهد تشریح کرد: در این نشست موضوع تأمین مالی شهرداریها نیز مطرح شد که بنا شد با هماهنگیهای بیشتر به صورت جدی موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.
,وی با اشاره به مطرح شدن موضوع بودجه ۹۸ مگو ضمانتهای بانکی، بیان کرد: در این زمینه نیز تصمیمگیریهایی صورت گرفت.
,کلایی یادآور شد: مسائل تعدادی از کلانشهرها مانند مشهد از جمله مشکلات حاشیه شهر مشهد و همچنین تسهیلاتی که دولت باید در این خصوص مورد پیگیری قرار دهد نیز به صورت ویژه مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه