آئین تجلیل از ورزشکاران پرورش اندام شهرستان ورامین برگزار شد

آئین تجلیل از ورزشکاران پرورش اندام شهرستان ورامین برگزار شد
با حضور حسین کاغذلو فرماندار شهرستان ورامین، آئین تجلیل از ورزشکاران پرورش اندام شهرستان ورامین برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی ورامین ما؛  در این مراسم که با حضور رئیس اداره ورزش و جوانان و قهرمانان ورزش پرورش اندام برگزار شد، از دست اندرکاران برگزاری مسابقات قهرمانی استان تهران و قهرمانان این دوره از مسابقات تقدیر به عمل آمد.
فرماندار شهرستان ورامین در این مراسم گفت: ورامین با داشتن تیم های والیبال و تکواندوی شهرداری در لیگ برتر کشور و کسب ده ها مقام قهرمانی کشور در رشته های انفرادی، یکی از پیشگامان توسعه ورزش قهرمانی در استان تهران است.
حسین کاغذلو افزود:شهرستان ورامین از پتانسیل های بالقوه ای در ورزش همگانی و قهرمانی برخوردار است و توانسته قهرمانان بسیاری را به جامعه ورزشی کشور معرفی کند.
وی گفت : امروز تیم والیبال ورامین با اقتدار در رتبه نخست جدول لیگ برتر کشور حضور داشته و تیم تکواندوی شهرداری که قهرمانی جهان را یدک می کشد توانسته گوشه ای از ظرفیت های شهرستان ورامین را به نمایش بگذارد هر چند که این شهرستان همچنان با جایگاه اصلی در ورزش قهرمانی فاصله دارد.
وی تصریح کرد: در ورزش های انفرادی نیز 158 قهرمان ملی در شهرستان ورامین به فعالیت مشغولند که افتخارات بسیاری را برای ایران اسلامی به دست آورده اند.
کاغذلو اظهار داشت: برای توسعه ورزشی، به زیرساخت هایی همچون فضا و سالن ورزشی نیاز است که این مهم با همت دولت تدبیرو امید در احداث فاز نخست ورزشگاه 5 هزار نفری و احداث چند سالن ورزشی میسر شده است.
وی تأکید کرد: این واقعیتی انکار ناپذیر است که هزینه کردن در حوزه ورزش، سرمایه گذاری مهمی است که نتیجه آن به سلامتی عمومی جامعه منجر می شود.
فرماندار ورامین گفت:این که هزاران نفر از جوانان شهرستان ورامین درروزهای بازی تیم والیبال در سالن های ورزشی حضور پیدا می کنند نتیجه اثر بخشی رویدادی است که می تواند نشاط را به جامعه وارد کرده و از آسیب های اجتماعی بکاهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه