logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور در قزوین:

آمار ساخت و سازهایی که قلع و قمع می‌شود، نگران‌کننده است

آمار ساخت و سازهایی که قلع و قمع می‌شود، نگران‌کننده است
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز که قلع و قمع می‌شود در سطح کلان بحرانی اجتماعی خواهد بود، این موضوع به خاک، آسیب می‌زند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل  از  صبح قزوین؛ سرهنگ ابراهیم حسن آبادی ظهر امروز(سه شنبه) در آئین معرفی و آغاز فعالیت فرمانده یگان حفاظت اراضی در سالن باغستان اظهار کرد: دستور العمل اختصاصی تشکیل یگان حفاظت سازمان امور راضی کشور در راستای اجرای ماده 35قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور و دستورالعمل تشکیل یگان حفاظت واحدهای اجرایی شکل گرفت. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی ادامه داد: ضرورت امور اراضی کشور ایجاب کرده که واحد یگان حفاظت در این سازمان تشکیل شود و در نهایت در تاریخ 6 مهر سال جاری ستاد کل دستورالعمل اختصاصی تشکیل را به تصویب رسانده است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور ابراز کرد: در هر شهرستان احکامی صادر شده که اجرا نشده باقی مانده است، همچنین با اجرای تبصره 2ماده 10 تعداد نگران کننده‌ای ساختمان قلع و قمع می‌شود. 
,
,
,
,
, ,

وی ادامه داد: ساخت و سازهای غیرمجاز که قلع و قمع می‌شود در سطح کلان بحرانی اجتماعی خواهد بود، زیرا مصالح به زمین اراضی کشاورزی ریخته می‌شود و این موضوع به خاک که عنصری مهم در تامین امنیت غذایی کشور است، آسیب می‌زند. 

این مسئول عنوان کرد: آمار دقیقی از ساخت و ساز وجود ندارد، لذا پیشگیری که با هم افزایی تمام دستگاه‌های استانی به ویژه استانداری و دادستانی امکانپذیر است، ضرورت دارد. 

وی افزود: توجه به تبصره یک ماده ۱۰از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا در آن اقدامات پیشگیرانه مطرح شده است، باتوجه به این تبصره بعد از ادامه فعالیت تشکیل پرونده قضایی و کیفری انجام می‌شود. 

فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور بیان کرد: براساس دستوالعمل اختصاصی یگان حفاظت در ماده ٥ پنج وظیفه مهم و اساسی به عنوان ماموریت برای این یگان تعریف شده است. 

وی ادامه داد: حفاظت و صیانت اراضی کشاورزی از طریق پیشگیری، مقابله با طرح‌های کاربری غیر مجاز، برخورد با متخلفین، جلوگیری از خرد شدن اراضی، نظارت مستمر بر اجرای طرح‌های دارای مجوز و موافقت نامه‌های موضوع قانون حفظ کاربری از وظایف یگان حفاظت است. 

حسن آبادی ابراز کرد: 23 وظیفه نیز در ماده 6 درنظر گرفته شده که بهره بردن اثربخش از تکنولوژی نوین همچون استفاده از دوربین در آن مطرح شده است. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
, ,

وی گفت: با درنظر گرفتن بودجه و امکانات اولیه توسط امور اراضی کشور، نیروی انتظامی نیروهایی را برای کمک و فعالیت در یگان حفاظت اختصاص می‌دهد، البته نقش واسطه‌ای همکاری نیروی انتظامی به عدم وجود امکانات لازم در سازمان‌ها برمی‌گردد. 
انتهای پیام/
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه