سرقت "خورجینی" از معدن ثبت نشده آلبلاغ/ دستگیری ۶۰ نفر به جرم برداشت غیرمجاز از معدن!
معدن آلبلاغ یکی از معادن تازه کشف شده در منطقه حفاظت شده ساریگل است که در چند ماه گذشته به دلیل صرفه اقتصادی بالا، افراد بسیاری را برای برداشت به این منطقه صعب العبور کشانده است
, ,
رئیس اداره حفاظت محیط زیست اسفراین با اشاره به ماده 3 قانون بهسازی محیط زیست خاطر گفت: صدور هر گونه پروانه اکتشافی و بهره برداری از مواد معدنی در مناطق حفاظت شده ممنوع بوده مگر با اجازه شورای عالی حفاظت محیط زیست که رییس جمهور در راس آن قرار دارد.
,وی گفت: تا زمانی که این معدن به حکم قانون به فرد یا شرکتی واگذار نشود حفاظت از آن وظیفه ما است.
,حبیبی با بیان اینکه این معدن به عنوان یک ذخیره ملی محسوب می شوند، تصریح کرد: دیگر متولیان از جمله سازمان صمت، ناجا و منابع طبیعی باید در کنار ما در حفظ آن نقش آفرینی کنند.
,وی همچنین از شوراها و دهیاران منطقه میلانلو خواست مردم را ازممنوعیت برداشت غیر قانونی سنگ آگاه سازند.
,
ثبت 10 درخواست بهره برداری از معدن آلبلاغ
, ثبت 10 درخواست بهره برداری از معدن آلبلاغ, ثبت 10 درخواست بهره برداری از معدن آلبلاغ,
رئیس صمت شهرستان اسفراین نیز در این باره گفت: متولی اصلی ثبت و صدور اجازه بهره برداری از معادن، سازمان صنعت و معدن و تجارت است.
,حبیب صالح آبادی افزود: بعد از ثبت درخواست متقاضیان در سامانه کادا، استعلاماتی از سازمان های مربوطه از جمله حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی گرفته می شود و در صورت مثبت بودن استعلامات اجازه بهره برداری به افراد یا شرکت های متقاضی صادر می شود
,وی گفت: تا کنون ۱۰ نفر جهت صدور پروانه بهره برداری از معدن آلبلاغ ساریگل در سامانه کادا ثبت درخواست کرده اند که بعد از استعلام از محیط زیست، به دلیل قرار داشتن این معدن در منطقه حفاظت شده اجازه بهره برداری از آن به هیچ شخصی داده نشده است.
,صالح آبادی تصریح کرد: با توجه به ممنوع بودن بهره برداری از این معدن در صورت برداشت غیر قانونی افراد خاطی به مراجع قانونی معرفی خواهند شد که با جریمه سنگین همراه خواهد بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه