logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دادستان مرکز مازندران:

مدیران اجرایی به وظایفشان به خوبی عمل نمی‌کنند

مدیران اجرایی به وظایفشان به خوبی عمل نمی‌کنند
دادستان مرکز مازندران گفت: رودخانه‌ها به قدری آلوده است و بدون توجه به این وضعیت همچنان برداشت شن و ماسه صورت می گیرد که در این خصوص دستگاه قضایی باید ورود پیدا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سید یونس حسینی عالمی عصر امروز در همایش مشترک کارگروه شیلاتی شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان مازندران اظهار کرد: اهمیت محیط زیست منابع طبیعی و شیلات برای دستگاه قضایی مازندران بسیار قابل اهمیت است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه دغدغه محیط زیست و شیلات از دغدغه‌های مهم ریاست قوه قضاییه است و تاکید داشتند که این سرمایه‌ها باید حفظ شود باید بدون تعارف گفت وضعیت محیط زیست و منابع طبیعی استان قابل قبول نیست.

دادستان مرکز مازندران با اشاره به اینکه برخی از مسئولان در قبال اجرای قانون متعهد نیستند، تصریح کرد: تمامی دادستان‌ها برای مشکلات موجود محیط زیستی و دیگر موارد پای کار هستند اما مدیران اجرایی نتوانستند همراهی لازم را داشته باشند.

حسینی عالمی یادآور شد: در بازدیدی که از معادن شن و ماسه داشتیم نشان می‌دهد که مدیران اجرایی به وظایفشان به خوبی عمل نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه از صنعت معدن، محیط زیست و منابع طبیعی گلایه‌مندیم گفت: انتظار ما به عنوان مدعی العموم استان این است که مسئولان اجرایی جلوی دهن کجی به مقررات و قوانین را بگیرند.

دادستان مرکز مازندران با طرح این پرسش از مسئولان اجرایی که چه زمانی باید قانون اجرا شود یادآور شد: رودخانه‌ها به قدری آلوده است و بدون توجه به این وضعیت همچنان برداشت شن و ماسه صورت می گیرد که در این خصوص دستگاه قضایی باید ورود پیدا کند.

حسینی عالمی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی برای اجرای قانون در حال حرکت است و بقیه دستگاه ها هم باید به این سمت حرکت کنند خاطرنشان کرد: بدانید دادستان ها به اندازه کافی آشنا به مسایل سیاسی و اجتماعی هستند و در اجرای عدالت و حفظ حقوق بیت المال به هیچ عنوان در حق مردم کوتاه نخواهند آمد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه