سیدمحمد غرضی:

مردم کسی را که بر طبل اقتدار سیاسی منهای انقلاب بکوبد نفی می‌کنند/خالی کردن جیب مردم با چاپ اسکناس هم تقصیر نپذیرفتن پالرموست؟/50 میلیون‌نفر از بودجه 98 بی‌نصیب‌اند

مردم کسی را که بر طبل اقتدار سیاسی منهای انقلاب بکوبد نفی می‌کنند/خالی کردن جیب مردم با چاپ اسکناس هم تقصیر نپذیرفتن پالرموست؟/50 میلیون‌نفر از بودجه 98 بی‌نصیب‌اند
وزیر اسبق نفت گفت: مردم از کسی که بر طبل اقتدار سیاسی منهای انقلاب بکوبد و هدفش امتیازطلبی باشد، استقبال نمی‌کنند. کسی که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید! چنان‌که دوره دوم دولت‌ها در چهل‌سال گذشته مورد بی‌اعتنایی مردم قرار گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، گفتگو از جایی غیرمنتظره آغاز شد. معرفت نفس! بعد هم از جهاد گفت و از جوان‌گرایی و از ایران! دوست داشت درباره زیبایی‌های ایران صحبت کنیم اما خب! خودش اشاره کرد که جنس سوالات شما خبرنگاران فرق می‌کند! هر سوالی که می‌پرسیدیم، تاریخ معاصر در نظرش مجسم می‌شد؛ تاریخی که بخشی از آن را به تجربت دریافته بود. متولد بهمن‌ماه 1320 است و چند دهه با ما جوان‌ها اختلاف سنی دارد اما حرف‌های جوانانه زیادی در میان سخنانش هست. پرسیدیم می‌دانید سوغاتی سمنان چیست؟ داشت به خوراکی‌ها فکر می‌کرد! یادش رفته بود که یکی سوغاتی‌های ما «رئیس‌جمهور» است! متأثر شد! گفت: «خدا به هردوی‌شان کمک کند که به مردم آسیب نزنند!» و گفتگو این‌گونه آغاز شد. صریح و صمیمی از اختیارات رهبری پرسیدیم. بخش اول گفتگو را از نظر می‌گذرانید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت, خدا به هردوی‌شان کمک کند که به مردم آسیب نزنند!, خدا به هردوی‌شان کمک کند که به مردم آسیب نزنند!,

 

مرآت- جناب مهندس غرضی! در سال‌های گذشته بارها و با تعبیرات گوناگون شنیده‌ایم که دولت مسئولیت را از خود سلب می‌کند و مدعی می‌شود که از اختیار کافی برخوردار نیست. برخی تلویحا و تصریحا می‌گویند دولت هیچ‌کاره است و همه‌چیز دست رهبری است! آیا واقعا مشکلات کشور ناشی از اختیارات رهبری است؟

بگذارید در ابتدا بگویم که ملت ایران انقلابی بوده، هست و خواهد ماند. زمانی روس‌ها در شمال و انگلیسی‌ها در جنوب کشور حاکمیت نظامی داشتند اما در میانه این ضعف سیاسی، ملت، انقلاب مشروطه را رقم زد. اگر انقلاب اسلامی را حاصل کار یک مجتهد جامع‌الشرایط می‌دانیم، در انقلاب مشروطه ده‌ها مجتهد جامع‌الشرایط توسط مردم تشویق شدند.

مشروطه در زمانی اتفاق افتاد که ایتالیا، اسپانیا، آلمان، عثمانی، چین، روسیه‌ی آن زمان و... انتخاباتی نداشتند و آفریقا و آسیا که هیچ! اما ملت ایران، حاکمیت اول را داشتند. ملت ما فهمید که جریان اجتماعی جهان بر او تحمیل شده؛ پس عکس‌العمل نشان داد و انقلاب مشروطه را به راه انداخت. پهلوی اول آمد و یک حکومت ابزاری که ارتشی و دولتی و پلیسی داشت، برپا کرد. رضاخان چند زن و تعدادی اولاد داشت اما در نهایت، وقتی افسر انگلیسی رضاخان را از کاخ سعدآباد می‌برد، او برمی‌گردد و به پشت سرش نگاه می‌کند و می‌بیند که حتی یک نفر به مشایعت او نیامده است. ایران اشغال می‌شود و در چنین شرایطی، ملت ما نفت را ملی می‌کند.

پس از ملی شدن نفت در ایران است که ناصر در مصر و عبدالکریم قاسم در عراق کودتا می‌کنند. دهه 20 دهه ضربه زدن به استعمار انگلیس است و دهه 30، دهه منعقد شدن نطفه انقلاب است. ما جوان‌ها در سراسر کشور هرگز با دولت کودتا آشتی نکردیم. دهه 40، دهه جوانی انقلاب و دهه 50 نیز دهه پیروزی است. مردم در این دهه واژه‌ای خودابداع و بسیار وسیع به نام «جمهوری اسلامی» را عرضه کردند و پای آن ایستادند.

هرکس که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید!

با وجود این همه گرفتاری که تشکیلات امتیازطلب و دولت‌های سیاستمدار به مردم تحمیل کرده‌اند، مردم در 22 بهمن 97 طوری به خیابان آمدند که دهان همه دشمنان بسته شد. ملت ایران در سال 57 به دنبال شخصیت اعتقادی خود، حکومتی را به وجود آورد که با دیگر حکومت‌ها متفاوت بود. مردم هرکس که انقلاب را قبول دارد دنبال می‌کنند و هرکس را که امتیازطلبی کند، نفی بلد و نفی سیاست می‌کنند.

 مردم از هرکس که بر طبل اقتدار سیاسی منهای انقلاب بکوبد و هدفش امتیازطلبی باشد، استقبال نمی‌کنند. هرآن‌ تفکری که با این رویه معارضت داشته باشد در تفکر انقلابی متعلق به عامه مردم حل می‌شود و از میان می‌رود. بنابراین هرکس که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید! چنان‌که دوره دوم دولت‌ها در چهل‌سال گذشته مورد بی‌اعتنایی مردم قرار گرفته است.

تصاویر شبکه اطلاع رسانی مرآت استان سمنان

روندهای دولتی به نفع دولت و به ضرر ملت است

شما که استعداد و امکانات کم ندارید؛ پس چرا دولت‌ها توانایی کسب رضایت مردم را ندارند؟ دولت‌ها حقوق خاصه و امتیازطلبان را بر حقوق عامه ترجیح می‌دهند. از بودجه 98، حدود 30 میلیون‌نفر شامل کارمندان دولت، پیمانکاران و مشاوران بهره می‌برند؛ یعنی 30 میلیون‌نفر به این رانت وابسته‌اند اما 50 میلیون‌نفر بی‌نصیب‌اند. من پیش‌تر نوشتم که دولت مأمور اداره خویش است یا مأمور اداره کشور؟ روندها به نفع دولت و به ضرر ملت است و هرکس که در این ماجرا سهیم است، باخته است.

مرآت- آقای مهندس! پرسشم را تکرار می‌کنم؛ آیا اختیارات رهبری عامل مشکلات کشور است؟

رهبری سیاست‌های کلی را تبیین می‌کند. دولت بعضا یک‌سری مبانی را تعریف می‌کند که آقا آن را قبول ندارد. بسیار خب! آیا اگر آقا را برداریم و شما را جای ایشان بگذاریم انقلاب با سیاست‌های شما ادامه پیدا می‌کند؟ خیر! ساقط می‌شود. ملت ایران در سه موضع دولت‌ها را سرنگون کرده‌اند: مشروطه را ایجاد و نفت را ملی کردند و انقلاب اسلامی را رقم زدند که هریک از این‌سه نفی در واقع نفی دولت‌هاست.

همه دولت‌ها در این چهل‌سال برخی سیاست‌های حضرت آقا را نفی کرده‌اند و همه آن‌ها قاعده جامعه را از دست داده‌اند. دولت‌ها در این سال‌ها هزینه‌های مردم را بالا برده‌اند. آقا دست در جیب مردم می‌کند یا دولت‌ها؟ می‌گویند سیاست‌های آقا باعث می‌شود که ما نتوانیم از سرمایه‌های اروپایی و آمریکایی استفاده کنیم اما پاسخ ما این است که پهلوی دوم امکاناتی که مدنظر شماست را داشت اما علیه او انقلاب اتفاق افتاد.

اداره کشور با نفی انقلاب، دوام نخواهد داشت

مردم در این دعوا متوجه شده‌اند که اداره کشور به این صورت که نفی انقلاب کند، قابل دوام نیست. نماینده انقلاب کیست؟ آقای خامنه‌ای. دولت کنونی، دولتی است که با تأیید آقای خامنه‌ای روی کار آمد و درآمدهای سرشاری هم داشت اما ببینید عاقبتش چگونه شد؟ هرروز امتیازات عمومی مردم به نفع دولت مصادره می‌شود. یکی از مصادیق آن چاپ اسکناس بی‌پشتوانه است.

تا پیش از سال 1304 و تأسیس بانک ملی، مردم با طلا و نقره داد و ستد می‌کردند. به توصیه کارشناسان دولت-که البته پشتوانه خارجی هم داشت- اسکناس جایگزین طلا و نقره شد. دولت مکلف شده بود که به ازای هر یک ریال فلان مقدار طلا در خزانه خود داشته باشد. دو سه سالی که گذشت، ارزش پول افت کرد خلق‌الله که دیدند ارزش سرمایه‌شان افت کرده، به دولت گفتند ریال ما را بگیر و طلای ما را بده. آن‌ها را زندانی کردند!

دولت‌ها از زمان قاجار تا کنون بیش از یکصد امتیاز را از ملت گرفته‌اند و به دولت داده‌اند! مثلا زمین متعلق به خداست؛ والارض وضعها للانام... اما دولت شاه زمین‌های خدا را مصادره کرد! دولت اخیر ما با آب هم همین کار را کرد. دولت در ایران به جای آن که کشور را اداره کند منابع کشور را به نفع دولت مصادره می‌کند!

"دولت پنهان" در ایران مردمی هستند که به دولت پشت کرده‌اند!

مرآت- آقای غرضی! شما خودتان در سپاه هم فعالیت داشته‌اید. سوالم را صریح می‌پرسم؛ شما نیز صریح پاسخ دهید؛ آیا در ایران دولت پنهان داریم؟

بله! یک دولت پنهان داریم و آن دولتی است که متعلق به انقلاب است و با دولت‌های رسمی در جنگ است. بله! مردم که به دولت پشت می‌کنند، دولت پنهان هستند. کسی به این مسأله توجه نمی‌کند؛ در مقابل همه‌چیز را به گردن آقای خامنه‌ای می‌اندازند که آن پشت(!) دولت پنهانی دارد. آقا! ارز 3 هزار تومانی، 10 هزار تومان شده، چه کنیم؟ می‌گویند برویم با آمریکا بسازیم! رهبری هم داد می‌زند که آقا! یک‌بار این کار را کرده‌اید؛ نکنید این کار را!

آن‌ها دولت پنهان را در شخص آقای خامنه‌ای خلاصه می‌کنند اما من دولت پنهان را در هویت انقلاب خلاصه می‌کنم. انقلاب هر امتیازطلبی را سر جای خود می‌نشاند. BBC، VOA، رادیو اسرائیل، رادیو مونیخ و... دائم می‌گویند علت مشکلات اقتصادی کشور این است که شما FATF و پالرمو را نمی‌پذیرید.

اگر قرار باشد ما قواعدی را که به حال ملت مضرند بپذیریم، انقلاب چه می‌شود؟ آیا این که دولت‌ها با چاپ اسکناس جیب ملت را خالی می‌کند تقصیر نپذیرفتن پالرموست؟ حجم نقدینگی در زمان روی کار آمدن دولت آقای روحانی 460 هزار میلیارد بوده و امروز از 2500 میلیارد گذشته است! این تقصیر نپذیرفتن پالرموست؟ از زمان مشروطه تا کنون 92 دولت بر سرکار آمده‌اند و هریک از آن‌ها باری را بر گرده عامه مردم گذاشته‌اند.

من گفته بودم، دولتی که با تورم زندگی مردم را پیش ببرد، ایرانی نیست، اسلامی هم نیست. هنر نیست که احزاب و گروه‌ها به جان هم بیفتند و جیب مردم را خالی کنند. بپذیریم که عقل اجتماعی مردم ایران از عقل سیاسی سیاستمداران بیشتر است. مردم اشخاص و جناح‌ها را نمی‌بینند، عملکرد را می‌بینند.

مرآت- من دوگانه اصلاح‌طلب-اصولگرا را دوگانه‌ای جعلی می‌دانم.

جعلی نسبت به انقلاب.

نمی‌شود هرکس به مجلس می‌آید رانتی بگیرد و ساکت شود

مرآت- و هردوی این جناح‌ها خطاهای فاحش و جبران‌ناپذیری داشته‌اند.

و امتیازطلبی می‌کنند. همین الان در مجلس اهل تدبیر و چپ و راست، هرسه بر سر نحوه تقسیم درآمدهای کشور در بودجه 98 به تفاهم رسیده‌اند. سهم هرکس مشخص است. من گفته‌ام و نوشته‌ام که این روش باید مورد بی‌اعتنایی انقلاب قرار بگیرد. این که هرکس به مجلس آمد، رانتی بگیرد و ساکت شود، درست نیست. رانت‌ها و رانتخواران به مراتب بیشتر و وسیع‌تر شده‌اند. انقلاب سر جای خود می‌ماند؛ نه آمریکا می‌تواند غلطی بکند و نه احزاب و گروه‌ها و نه داعش!

تصاویر خبری استان سمنان با شبکه اطلاع رسانی مرآت

دشمن از طریق ضعف‌ها به ایران فشار وارد می‌کند

مرآت- به تازگی یک کانال مالی به نام اینستکس توسط اروپا راه‌اندازی شده است. اروپا پیش‌تر برقراری این ارتباط مالی را به برخی مذاکرات اعم از مذاکرات موشکی منوط کرده بود؛ اقدامی که با واکنش تند مقامات ارشد ایران مواجه شد. آقای ظریف نیز به تازگی نطق مطلوبی درباره حق ایران برای تقویت توان نظامی ایران داشتند. ما شخصیت‌های بزرگی داشتیم که متعقد بودند می‌توان مثل ژاپن از توان نظامی صرف‌نظر کرد و هزینه‌های این بخش را صرف بسامان کردن اقتصلاد کشور کرد. اگر شما در موضع تصمیم‌گیری بودید؛ چه می‌کردید و دیدگاه کلی شما درباره این مناقشه چیست؟

اگر ابزارهای حکومتی شما درست باشد، دشمن برای شما نقشه نمی‌کشد بلکه با شما تعامل می‌کند اما اگر دشمن، ایران را کشوری بیابد که دارای ضعف‌های بسیار است، از طریق همین ضعف‌ها به ایران فشار وارد می‌کند. ایران در صد سال اخیر جایگاه مناسبی در حوزه تولید نداشته است. چیزی هم اگر تولیدشده بعد از مدتی از میان رفته است؛ کما این که من شاهد 5 نسل تولید محصولات نساجی در اصفهان بوده‌ام که همه آن را به جای آن که رشد کنند، از میان رفته‌اند.

انتهای پیام/

,

 

مرآت- جناب مهندس غرضی! در سال‌های گذشته بارها و با تعبیرات گوناگون شنیده‌ایم که دولت مسئولیت را از خود سلب می‌کند و مدعی می‌شود که از اختیار کافی برخوردار نیست. برخی تلویحا و تصریحا می‌گویند دولت هیچ‌کاره است و همه‌چیز دست رهبری است! آیا واقعا مشکلات کشور ناشی از اختیارات رهبری است؟

بگذارید در ابتدا بگویم که ملت ایران انقلابی بوده، هست و خواهد ماند. زمانی روس‌ها در شمال و انگلیسی‌ها در جنوب کشور حاکمیت نظامی داشتند اما در میانه این ضعف سیاسی، ملت، انقلاب مشروطه را رقم زد. اگر انقلاب اسلامی را حاصل کار یک مجتهد جامع‌الشرایط می‌دانیم، در انقلاب مشروطه ده‌ها مجتهد جامع‌الشرایط توسط مردم تشویق شدند.

مشروطه در زمانی اتفاق افتاد که ایتالیا، اسپانیا، آلمان، عثمانی، چین، روسیه‌ی آن زمان و... انتخاباتی نداشتند و آفریقا و آسیا که هیچ! اما ملت ایران، حاکمیت اول را داشتند. ملت ما فهمید که جریان اجتماعی جهان بر او تحمیل شده؛ پس عکس‌العمل نشان داد و انقلاب مشروطه را به راه انداخت. پهلوی اول آمد و یک حکومت ابزاری که ارتشی و دولتی و پلیسی داشت، برپا کرد. رضاخان چند زن و تعدادی اولاد داشت اما در نهایت، وقتی افسر انگلیسی رضاخان را از کاخ سعدآباد می‌برد، او برمی‌گردد و به پشت سرش نگاه می‌کند و می‌بیند که حتی یک نفر به مشایعت او نیامده است. ایران اشغال می‌شود و در چنین شرایطی، ملت ما نفت را ملی می‌کند.

پس از ملی شدن نفت در ایران است که ناصر در مصر و عبدالکریم قاسم در عراق کودتا می‌کنند. دهه 20 دهه ضربه زدن به استعمار انگلیس است و دهه 30، دهه منعقد شدن نطفه انقلاب است. ما جوان‌ها در سراسر کشور هرگز با دولت کودتا آشتی نکردیم. دهه 40، دهه جوانی انقلاب و دهه 50 نیز دهه پیروزی است. مردم در این دهه واژه‌ای خودابداع و بسیار وسیع به نام «جمهوری اسلامی» را عرضه کردند و پای آن ایستادند.

هرکس که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید!

با وجود این همه گرفتاری که تشکیلات امتیازطلب و دولت‌های سیاستمدار به مردم تحمیل کرده‌اند، مردم در 22 بهمن 97 طوری به خیابان آمدند که دهان همه دشمنان بسته شد. ملت ایران در سال 57 به دنبال شخصیت اعتقادی خود، حکومتی را به وجود آورد که با دیگر حکومت‌ها متفاوت بود. مردم هرکس که انقلاب را قبول دارد دنبال می‌کنند و هرکس را که امتیازطلبی کند، نفی بلد و نفی سیاست می‌کنند.

 مردم از هرکس که بر طبل اقتدار سیاسی منهای انقلاب بکوبد و هدفش امتیازطلبی باشد، استقبال نمی‌کنند. هرآن‌ تفکری که با این رویه معارضت داشته باشد در تفکر انقلابی متعلق به عامه مردم حل می‌شود و از میان می‌رود. بنابراین هرکس که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید! چنان‌که دوره دوم دولت‌ها در چهل‌سال گذشته مورد بی‌اعتنایی مردم قرار گرفته است.

تصاویر شبکه اطلاع رسانی مرآت استان سمنان

روندهای دولتی به نفع دولت و به ضرر ملت است

شما که استعداد و امکانات کم ندارید؛ پس چرا دولت‌ها توانایی کسب رضایت مردم را ندارند؟ دولت‌ها حقوق خاصه و امتیازطلبان را بر حقوق عامه ترجیح می‌دهند. از بودجه 98، حدود 30 میلیون‌نفر شامل کارمندان دولت، پیمانکاران و مشاوران بهره می‌برند؛ یعنی 30 میلیون‌نفر به این رانت وابسته‌اند اما 50 میلیون‌نفر بی‌نصیب‌اند. من پیش‌تر نوشتم که دولت مأمور اداره خویش است یا مأمور اداره کشور؟ روندها به نفع دولت و به ضرر ملت است و هرکس که در این ماجرا سهیم است، باخته است.

مرآت- آقای مهندس! پرسشم را تکرار می‌کنم؛ آیا اختیارات رهبری عامل مشکلات کشور است؟

رهبری سیاست‌های کلی را تبیین می‌کند. دولت بعضا یک‌سری مبانی را تعریف می‌کند که آقا آن را قبول ندارد. بسیار خب! آیا اگر آقا را برداریم و شما را جای ایشان بگذاریم انقلاب با سیاست‌های شما ادامه پیدا می‌کند؟ خیر! ساقط می‌شود. ملت ایران در سه موضع دولت‌ها را سرنگون کرده‌اند: مشروطه را ایجاد و نفت را ملی کردند و انقلاب اسلامی را رقم زدند که هریک از این‌سه نفی در واقع نفی دولت‌هاست.

همه دولت‌ها در این چهل‌سال برخی سیاست‌های حضرت آقا را نفی کرده‌اند و همه آن‌ها قاعده جامعه را از دست داده‌اند. دولت‌ها در این سال‌ها هزینه‌های مردم را بالا برده‌اند. آقا دست در جیب مردم می‌کند یا دولت‌ها؟ می‌گویند سیاست‌های آقا باعث می‌شود که ما نتوانیم از سرمایه‌های اروپایی و آمریکایی استفاده کنیم اما پاسخ ما این است که پهلوی دوم امکاناتی که مدنظر شماست را داشت اما علیه او انقلاب اتفاق افتاد.

اداره کشور با نفی انقلاب، دوام نخواهد داشت

مردم در این دعوا متوجه شده‌اند که اداره کشور به این صورت که نفی انقلاب کند، قابل دوام نیست. نماینده انقلاب کیست؟ آقای خامنه‌ای. دولت کنونی، دولتی است که با تأیید آقای خامنه‌ای روی کار آمد و درآمدهای سرشاری هم داشت اما ببینید عاقبتش چگونه شد؟ هرروز امتیازات عمومی مردم به نفع دولت مصادره می‌شود. یکی از مصادیق آن چاپ اسکناس بی‌پشتوانه است.

تا پیش از سال 1304 و تأسیس بانک ملی، مردم با طلا و نقره داد و ستد می‌کردند. به توصیه کارشناسان دولت-که البته پشتوانه خارجی هم داشت- اسکناس جایگزین طلا و نقره شد. دولت مکلف شده بود که به ازای هر یک ریال فلان مقدار طلا در خزانه خود داشته باشد. دو سه سالی که گذشت، ارزش پول افت کرد خلق‌الله که دیدند ارزش سرمایه‌شان افت کرده، به دولت گفتند ریال ما را بگیر و طلای ما را بده. آن‌ها را زندانی کردند!

دولت‌ها از زمان قاجار تا کنون بیش از یکصد امتیاز را از ملت گرفته‌اند و به دولت داده‌اند! مثلا زمین متعلق به خداست؛ والارض وضعها للانام... اما دولت شاه زمین‌های خدا را مصادره کرد! دولت اخیر ما با آب هم همین کار را کرد. دولت در ایران به جای آن که کشور را اداره کند منابع کشور را به نفع دولت مصادره می‌کند!

"دولت پنهان" در ایران مردمی هستند که به دولت پشت کرده‌اند!

مرآت- آقای غرضی! شما خودتان در سپاه هم فعالیت داشته‌اید. سوالم را صریح می‌پرسم؛ شما نیز صریح پاسخ دهید؛ آیا در ایران دولت پنهان داریم؟

بله! یک دولت پنهان داریم و آن دولتی است که متعلق به انقلاب است و با دولت‌های رسمی در جنگ است. بله! مردم که به دولت پشت می‌کنند، دولت پنهان هستند. کسی به این مسأله توجه نمی‌کند؛ در مقابل همه‌چیز را به گردن آقای خامنه‌ای می‌اندازند که آن پشت(!) دولت پنهانی دارد. آقا! ارز 3 هزار تومانی، 10 هزار تومان شده، چه کنیم؟ می‌گویند برویم با آمریکا بسازیم! رهبری هم داد می‌زند که آقا! یک‌بار این کار را کرده‌اید؛ نکنید این کار را!

آن‌ها دولت پنهان را در شخص آقای خامنه‌ای خلاصه می‌کنند اما من دولت پنهان را در هویت انقلاب خلاصه می‌کنم. انقلاب هر امتیازطلبی را سر جای خود می‌نشاند. BBC، VOA، رادیو اسرائیل، رادیو مونیخ و... دائم می‌گویند علت مشکلات اقتصادی کشور این است که شما FATF و پالرمو را نمی‌پذیرید.

اگر قرار باشد ما قواعدی را که به حال ملت مضرند بپذیریم، انقلاب چه می‌شود؟ آیا این که دولت‌ها با چاپ اسکناس جیب ملت را خالی می‌کند تقصیر نپذیرفتن پالرموست؟ حجم نقدینگی در زمان روی کار آمدن دولت آقای روحانی 460 هزار میلیارد بوده و امروز از 2500 میلیارد گذشته است! این تقصیر نپذیرفتن پالرموست؟ از زمان مشروطه تا کنون 92 دولت بر سرکار آمده‌اند و هریک از آن‌ها باری را بر گرده عامه مردم گذاشته‌اند.

من گفته بودم، دولتی که با تورم زندگی مردم را پیش ببرد، ایرانی نیست، اسلامی هم نیست. هنر نیست که احزاب و گروه‌ها به جان هم بیفتند و جیب مردم را خالی کنند. بپذیریم که عقل اجتماعی مردم ایران از عقل سیاسی سیاستمداران بیشتر است. مردم اشخاص و جناح‌ها را نمی‌بینند، عملکرد را می‌بینند.

مرآت- من دوگانه اصلاح‌طلب-اصولگرا را دوگانه‌ای جعلی می‌دانم.

جعلی نسبت به انقلاب.

نمی‌شود هرکس به مجلس می‌آید رانتی بگیرد و ساکت شود

مرآت- و هردوی این جناح‌ها خطاهای فاحش و جبران‌ناپذیری داشته‌اند.

و امتیازطلبی می‌کنند. همین الان در مجلس اهل تدبیر و چپ و راست، هرسه بر سر نحوه تقسیم درآمدهای کشور در بودجه 98 به تفاهم رسیده‌اند. سهم هرکس مشخص است. من گفته‌ام و نوشته‌ام که این روش باید مورد بی‌اعتنایی انقلاب قرار بگیرد. این که هرکس به مجلس آمد، رانتی بگیرد و ساکت شود، درست نیست. رانت‌ها و رانتخواران به مراتب بیشتر و وسیع‌تر شده‌اند. انقلاب سر جای خود می‌ماند؛ نه آمریکا می‌تواند غلطی بکند و نه احزاب و گروه‌ها و نه داعش!

تصاویر خبری استان سمنان با شبکه اطلاع رسانی مرآت

دشمن از طریق ضعف‌ها به ایران فشار وارد می‌کند

مرآت- به تازگی یک کانال مالی به نام اینستکس توسط اروپا راه‌اندازی شده است. اروپا پیش‌تر برقراری این ارتباط مالی را به برخی مذاکرات اعم از مذاکرات موشکی منوط کرده بود؛ اقدامی که با واکنش تند مقامات ارشد ایران مواجه شد. آقای ظریف نیز به تازگی نطق مطلوبی درباره حق ایران برای تقویت توان نظامی ایران داشتند. ما شخصیت‌های بزرگی داشتیم که متعقد بودند می‌توان مثل ژاپن از توان نظامی صرف‌نظر کرد و هزینه‌های این بخش را صرف بسامان کردن اقتصلاد کشور کرد. اگر شما در موضع تصمیم‌گیری بودید؛ چه می‌کردید و دیدگاه کلی شما درباره این مناقشه چیست؟

اگر ابزارهای حکومتی شما درست باشد، دشمن برای شما نقشه نمی‌کشد بلکه با شما تعامل می‌کند اما اگر دشمن، ایران را کشوری بیابد که دارای ضعف‌های بسیار است، از طریق همین ضعف‌ها به ایران فشار وارد می‌کند. ایران در صد سال اخیر جایگاه مناسبی در حوزه تولید نداشته است. چیزی هم اگر تولیدشده بعد از مدتی از میان رفته است؛ کما این که من شاهد 5 نسل تولید محصولات نساجی در اصفهان بوده‌ام که همه آن را به جای آن که رشد کنند، از میان رفته‌اند.

انتهای پیام/

,

 

مرآت- جناب مهندس غرضی! در سال‌های گذشته بارها و با تعبیرات گوناگون شنیده‌ایم که دولت مسئولیت را از خود سلب می‌کند و مدعی می‌شود که از اختیار کافی برخوردار نیست. برخی تلویحا و تصریحا می‌گویند دولت هیچ‌کاره است و همه‌چیز دست رهبری است! آیا واقعا مشکلات کشور ناشی از اختیارات رهبری است؟

بگذارید در ابتدا بگویم که ملت ایران انقلابی بوده، هست و خواهد ماند. زمانی روس‌ها در شمال و انگلیسی‌ها در جنوب کشور حاکمیت نظامی داشتند اما در میانه این ضعف سیاسی، ملت، انقلاب مشروطه را رقم زد. اگر انقلاب اسلامی را حاصل کار یک مجتهد جامع‌الشرایط می‌دانیم، در انقلاب مشروطه ده‌ها مجتهد جامع‌الشرایط توسط مردم تشویق شدند.

مشروطه در زمانی اتفاق افتاد که ایتالیا، اسپانیا، آلمان، عثمانی، چین، روسیه‌ی آن زمان و... انتخاباتی نداشتند و آفریقا و آسیا که هیچ! اما ملت ایران، حاکمیت اول را داشتند. ملت ما فهمید که جریان اجتماعی جهان بر او تحمیل شده؛ پس عکس‌العمل نشان داد و انقلاب مشروطه را به راه انداخت. پهلوی اول آمد و یک حکومت ابزاری که ارتشی و دولتی و پلیسی داشت، برپا کرد. رضاخان چند زن و تعدادی اولاد داشت اما در نهایت، وقتی افسر انگلیسی رضاخان را از کاخ سعدآباد می‌برد، او برمی‌گردد و به پشت سرش نگاه می‌کند و می‌بیند که حتی یک نفر به مشایعت او نیامده است. ایران اشغال می‌شود و در چنین شرایطی، ملت ما نفت را ملی می‌کند.

پس از ملی شدن نفت در ایران است که ناصر در مصر و عبدالکریم قاسم در عراق کودتا می‌کنند. دهه 20 دهه ضربه زدن به استعمار انگلیس است و دهه 30، دهه منعقد شدن نطفه انقلاب است. ما جوان‌ها در سراسر کشور هرگز با دولت کودتا آشتی نکردیم. دهه 40، دهه جوانی انقلاب و دهه 50 نیز دهه پیروزی است. مردم در این دهه واژه‌ای خودابداع و بسیار وسیع به نام «جمهوری اسلامی» را عرضه کردند و پای آن ایستادند.

هرکس که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید!

با وجود این همه گرفتاری که تشکیلات امتیازطلب و دولت‌های سیاستمدار به مردم تحمیل کرده‌اند، مردم در 22 بهمن 97 طوری به خیابان آمدند که دهان همه دشمنان بسته شد. ملت ایران در سال 57 به دنبال شخصیت اعتقادی خود، حکومتی را به وجود آورد که با دیگر حکومت‌ها متفاوت بود. مردم هرکس که انقلاب را قبول دارد دنبال می‌کنند و هرکس را که امتیازطلبی کند، نفی بلد و نفی سیاست می‌کنند.

 مردم از هرکس که بر طبل اقتدار سیاسی منهای انقلاب بکوبد و هدفش امتیازطلبی باشد، استقبال نمی‌کنند. هرآن‌ تفکری که با این رویه معارضت داشته باشد در تفکر انقلابی متعلق به عامه مردم حل می‌شود و از میان می‌رود. بنابراین هرکس که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید! چنان‌که دوره دوم دولت‌ها در چهل‌سال گذشته مورد بی‌اعتنایی مردم قرار گرفته است.

تصاویر شبکه اطلاع رسانی مرآت استان سمنان

روندهای دولتی به نفع دولت و به ضرر ملت است

شما که استعداد و امکانات کم ندارید؛ پس چرا دولت‌ها توانایی کسب رضایت مردم را ندارند؟ دولت‌ها حقوق خاصه و امتیازطلبان را بر حقوق عامه ترجیح می‌دهند. از بودجه 98، حدود 30 میلیون‌نفر شامل کارمندان دولت، پیمانکاران و مشاوران بهره می‌برند؛ یعنی 30 میلیون‌نفر به این رانت وابسته‌اند اما 50 میلیون‌نفر بی‌نصیب‌اند. من پیش‌تر نوشتم که دولت مأمور اداره خویش است یا مأمور اداره کشور؟ روندها به نفع دولت و به ضرر ملت است و هرکس که در این ماجرا سهیم است، باخته است.

مرآت- آقای مهندس! پرسشم را تکرار می‌کنم؛ آیا اختیارات رهبری عامل مشکلات کشور است؟

رهبری سیاست‌های کلی را تبیین می‌کند. دولت بعضا یک‌سری مبانی را تعریف می‌کند که آقا آن را قبول ندارد. بسیار خب! آیا اگر آقا را برداریم و شما را جای ایشان بگذاریم انقلاب با سیاست‌های شما ادامه پیدا می‌کند؟ خیر! ساقط می‌شود. ملت ایران در سه موضع دولت‌ها را سرنگون کرده‌اند: مشروطه را ایجاد و نفت را ملی کردند و انقلاب اسلامی را رقم زدند که هریک از این‌سه نفی در واقع نفی دولت‌هاست.

همه دولت‌ها در این چهل‌سال برخی سیاست‌های حضرت آقا را نفی کرده‌اند و همه آن‌ها قاعده جامعه را از دست داده‌اند. دولت‌ها در این سال‌ها هزینه‌های مردم را بالا برده‌اند. آقا دست در جیب مردم می‌کند یا دولت‌ها؟ می‌گویند سیاست‌های آقا باعث می‌شود که ما نتوانیم از سرمایه‌های اروپایی و آمریکایی استفاده کنیم اما پاسخ ما این است که پهلوی دوم امکاناتی که مدنظر شماست را داشت اما علیه او انقلاب اتفاق افتاد.

اداره کشور با نفی انقلاب، دوام نخواهد داشت

مردم در این دعوا متوجه شده‌اند که اداره کشور به این صورت که نفی انقلاب کند، قابل دوام نیست. نماینده انقلاب کیست؟ آقای خامنه‌ای. دولت کنونی، دولتی است که با تأیید آقای خامنه‌ای روی کار آمد و درآمدهای سرشاری هم داشت اما ببینید عاقبتش چگونه شد؟ هرروز امتیازات عمومی مردم به نفع دولت مصادره می‌شود. یکی از مصادیق آن چاپ اسکناس بی‌پشتوانه است.

تا پیش از سال 1304 و تأسیس بانک ملی، مردم با طلا و نقره داد و ستد می‌کردند. به توصیه کارشناسان دولت-که البته پشتوانه خارجی هم داشت- اسکناس جایگزین طلا و نقره شد. دولت مکلف شده بود که به ازای هر یک ریال فلان مقدار طلا در خزانه خود داشته باشد. دو سه سالی که گذشت، ارزش پول افت کرد خلق‌الله که دیدند ارزش سرمایه‌شان افت کرده، به دولت گفتند ریال ما را بگیر و طلای ما را بده. آن‌ها را زندانی کردند!

دولت‌ها از زمان قاجار تا کنون بیش از یکصد امتیاز را از ملت گرفته‌اند و به دولت داده‌اند! مثلا زمین متعلق به خداست؛ والارض وضعها للانام... اما دولت شاه زمین‌های خدا را مصادره کرد! دولت اخیر ما با آب هم همین کار را کرد. دولت در ایران به جای آن که کشور را اداره کند منابع کشور را به نفع دولت مصادره می‌کند!

"دولت پنهان" در ایران مردمی هستند که به دولت پشت کرده‌اند!

مرآت- آقای غرضی! شما خودتان در سپاه هم فعالیت داشته‌اید. سوالم را صریح می‌پرسم؛ شما نیز صریح پاسخ دهید؛ آیا در ایران دولت پنهان داریم؟

بله! یک دولت پنهان داریم و آن دولتی است که متعلق به انقلاب است و با دولت‌های رسمی در جنگ است. بله! مردم که به دولت پشت می‌کنند، دولت پنهان هستند. کسی به این مسأله توجه نمی‌کند؛ در مقابل همه‌چیز را به گردن آقای خامنه‌ای می‌اندازند که آن پشت(!) دولت پنهانی دارد. آقا! ارز 3 هزار تومانی، 10 هزار تومان شده، چه کنیم؟ می‌گویند برویم با آمریکا بسازیم! رهبری هم داد می‌زند که آقا! یک‌بار این کار را کرده‌اید؛ نکنید این کار را!

آن‌ها دولت پنهان را در شخص آقای خامنه‌ای خلاصه می‌کنند اما من دولت پنهان را در هویت انقلاب خلاصه می‌کنم. انقلاب هر امتیازطلبی را سر جای خود می‌نشاند. BBC، VOA، رادیو اسرائیل، رادیو مونیخ و... دائم می‌گویند علت مشکلات اقتصادی کشور این است که شما FATF و پالرمو را نمی‌پذیرید.

اگر قرار باشد ما قواعدی را که به حال ملت مضرند بپذیریم، انقلاب چه می‌شود؟ آیا این که دولت‌ها با چاپ اسکناس جیب ملت را خالی می‌کند تقصیر نپذیرفتن پالرموست؟ حجم نقدینگی در زمان روی کار آمدن دولت آقای روحانی 460 هزار میلیارد بوده و امروز از 2500 میلیارد گذشته است! این تقصیر نپذیرفتن پالرموست؟ از زمان مشروطه تا کنون 92 دولت بر سرکار آمده‌اند و هریک از آن‌ها باری را بر گرده عامه مردم گذاشته‌اند.

من گفته بودم، دولتی که با تورم زندگی مردم را پیش ببرد، ایرانی نیست، اسلامی هم نیست. هنر نیست که احزاب و گروه‌ها به جان هم بیفتند و جیب مردم را خالی کنند. بپذیریم که عقل اجتماعی مردم ایران از عقل سیاسی سیاستمداران بیشتر است. مردم اشخاص و جناح‌ها را نمی‌بینند، عملکرد را می‌بینند.

مرآت- من دوگانه اصلاح‌طلب-اصولگرا را دوگانه‌ای جعلی می‌دانم.

جعلی نسبت به انقلاب.

نمی‌شود هرکس به مجلس می‌آید رانتی بگیرد و ساکت شود

مرآت- و هردوی این جناح‌ها خطاهای فاحش و جبران‌ناپذیری داشته‌اند.

و امتیازطلبی می‌کنند. همین الان در مجلس اهل تدبیر و چپ و راست، هرسه بر سر نحوه تقسیم درآمدهای کشور در بودجه 98 به تفاهم رسیده‌اند. سهم هرکس مشخص است. من گفته‌ام و نوشته‌ام که این روش باید مورد بی‌اعتنایی انقلاب قرار بگیرد. این که هرکس به مجلس آمد، رانتی بگیرد و ساکت شود، درست نیست. رانت‌ها و رانتخواران به مراتب بیشتر و وسیع‌تر شده‌اند. انقلاب سر جای خود می‌ماند؛ نه آمریکا می‌تواند غلطی بکند و نه احزاب و گروه‌ها و نه داعش!

تصاویر خبری استان سمنان با شبکه اطلاع رسانی مرآت

دشمن از طریق ضعف‌ها به ایران فشار وارد می‌کند

مرآت- به تازگی یک کانال مالی به نام اینستکس توسط اروپا راه‌اندازی شده است. اروپا پیش‌تر برقراری این ارتباط مالی را به برخی مذاکرات اعم از مذاکرات موشکی منوط کرده بود؛ اقدامی که با واکنش تند مقامات ارشد ایران مواجه شد. آقای ظریف نیز به تازگی نطق مطلوبی درباره حق ایران برای تقویت توان نظامی ایران داشتند. ما شخصیت‌های بزرگی داشتیم که متعقد بودند می‌توان مثل ژاپن از توان نظامی صرف‌نظر کرد و هزینه‌های این بخش را صرف بسامان کردن اقتصلاد کشور کرد. اگر شما در موضع تصمیم‌گیری بودید؛ چه می‌کردید و دیدگاه کلی شما درباره این مناقشه چیست؟

اگر ابزارهای حکومتی شما درست باشد، دشمن برای شما نقشه نمی‌کشد بلکه با شما تعامل می‌کند اما اگر دشمن، ایران را کشوری بیابد که دارای ضعف‌های بسیار است، از طریق همین ضعف‌ها به ایران فشار وارد می‌کند. ایران در صد سال اخیر جایگاه مناسبی در حوزه تولید نداشته است. چیزی هم اگر تولیدشده بعد از مدتی از میان رفته است؛ کما این که من شاهد 5 نسل تولید محصولات نساجی در اصفهان بوده‌ام که همه آن را به جای آن که رشد کنند، از میان رفته‌اند.

انتهای پیام/

,

 

,

مرآت- جناب مهندس غرضی! در سال‌های گذشته بارها و با تعبیرات گوناگون شنیده‌ایم که دولت مسئولیت را از خود سلب می‌کند و مدعی می‌شود که از اختیار کافی برخوردار نیست. برخی تلویحا و تصریحا می‌گویند دولت هیچ‌کاره است و همه‌چیز دست رهبری است! آیا واقعا مشکلات کشور ناشی از اختیارات رهبری است؟

, مرآت- جناب مهندس غرضی! در سال‌های گذشته بارها و با تعبیرات گوناگون شنیده‌ایم که دولت مسئولیت را از خود سلب می‌کند و مدعی می‌شود که از اختیار کافی برخوردار نیست. برخی تلویحا و تصریحا می‌گویند دولت هیچ‌کاره است و همه‌چیز دست رهبری است! آیا واقعا مشکلات کشور ناشی از اختیارات رهبری است؟, مرآت- جناب مهندس غرضی! در سال‌های گذشته بارها و با تعبیرات گوناگون شنیده‌ایم که دولت مسئولیت را از خود سلب می‌کند و مدعی می‌شود که از اختیار کافی برخوردار نیست. برخی تلویحا و تصریحا می‌گویند دولت هیچ‌کاره است و همه‌چیز دست رهبری است! آیا واقعا مشکلات کشور ناشی از اختیارات رهبری است؟,

بگذارید در ابتدا بگویم که ملت ایران انقلابی بوده، هست و خواهد ماند. زمانی روس‌ها در شمال و انگلیسی‌ها در جنوب کشور حاکمیت نظامی داشتند اما در میانه این ضعف سیاسی، ملت، انقلاب مشروطه را رقم زد. اگر انقلاب اسلامی را حاصل کار یک مجتهد جامع‌الشرایط می‌دانیم، در انقلاب مشروطه ده‌ها مجتهد جامع‌الشرایط توسط مردم تشویق شدند.

,

مشروطه در زمانی اتفاق افتاد که ایتالیا، اسپانیا، آلمان، عثمانی، چین، روسیه‌ی آن زمان و... انتخاباتی نداشتند و آفریقا و آسیا که هیچ! اما ملت ایران، حاکمیت اول را داشتند. ملت ما فهمید که جریان اجتماعی جهان بر او تحمیل شده؛ پس عکس‌العمل نشان داد و انقلاب مشروطه را به راه انداخت. پهلوی اول آمد و یک حکومت ابزاری که ارتشی و دولتی و پلیسی داشت، برپا کرد. رضاخان چند زن و تعدادی اولاد داشت اما در نهایت، وقتی افسر انگلیسی رضاخان را از کاخ سعدآباد می‌برد، او برمی‌گردد و به پشت سرش نگاه می‌کند و می‌بیند که حتی یک نفر به مشایعت او نیامده است. ایران اشغال می‌شود و در چنین شرایطی، ملت ما نفت را ملی می‌کند.

,

پس از ملی شدن نفت در ایران است که ناصر در مصر و عبدالکریم قاسم در عراق کودتا می‌کنند. دهه 20 دهه ضربه زدن به استعمار انگلیس است و دهه 30، دهه منعقد شدن نطفه انقلاب است. ما جوان‌ها در سراسر کشور هرگز با دولت کودتا آشتی نکردیم. دهه 40، دهه جوانی انقلاب و دهه 50 نیز دهه پیروزی است. مردم در این دهه واژه‌ای خودابداع و بسیار وسیع به نام «جمهوری اسلامی» را عرضه کردند و پای آن ایستادند.

,

هرکس که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید!

, هرکس که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید!, هرکس که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید!,

با وجود این همه گرفتاری که تشکیلات امتیازطلب و دولت‌های سیاستمدار به مردم تحمیل کرده‌اند، مردم در 22 بهمن 97 طوری به خیابان آمدند که دهان همه دشمنان بسته شد. ملت ایران در سال 57 به دنبال شخصیت اعتقادی خود، حکومتی را به وجود آورد که با دیگر حکومت‌ها متفاوت بود. مردم هرکس که انقلاب را قبول دارد دنبال می‌کنند و هرکس را که امتیازطلبی کند، نفی بلد و نفی سیاست می‌کنند.

,

 مردم از هرکس که بر طبل اقتدار سیاسی منهای انقلاب بکوبد و هدفش امتیازطلبی باشد، استقبال نمی‌کنند. هرآن‌ تفکری که با این رویه معارضت داشته باشد در تفکر انقلابی متعلق به عامه مردم حل می‌شود و از میان می‌رود. بنابراین هرکس که با امتیازطلبی، شعارهای انقلاب را نفی کند، چیزی گیرش نمی‌آید! چنان‌که دوره دوم دولت‌ها در چهل‌سال گذشته مورد بی‌اعتنایی مردم قرار گرفته است.

,

تصاویر شبکه اطلاع رسانی مرآت استان سمنان

, تصاویر شبکه اطلاع رسانی مرآت استان سمنان,

روندهای دولتی به نفع دولت و به ضرر ملت است

, روندهای دولتی به نفع دولت و به ضرر ملت است, روندهای دولتی به نفع دولت و به ضرر ملت است,

شما که استعداد و امکانات کم ندارید؛ پس چرا دولت‌ها توانایی کسب رضایت مردم را ندارند؟ دولت‌ها حقوق خاصه و امتیازطلبان را بر حقوق عامه ترجیح می‌دهند. از بودجه 98، حدود 30 میلیون‌نفر شامل کارمندان دولت، پیمانکاران و مشاوران بهره می‌برند؛ یعنی 30 میلیون‌نفر به این رانت وابسته‌اند اما 50 میلیون‌نفر بی‌نصیب‌اند. من پیش‌تر نوشتم که دولت مأمور اداره خویش است یا مأمور اداره کشور؟ روندها به نفع دولت و به ضرر ملت است و هرکس که در این ماجرا سهیم است، باخته است.

,

مرآت- آقای مهندس! پرسشم را تکرار می‌کنم؛ آیا اختیارات رهبری عامل مشکلات کشور است؟

, مرآت- آقای مهندس! پرسشم را تکرار می‌کنم؛ آیا اختیارات رهبری عامل مشکلات کشور است؟,

رهبری سیاست‌های کلی را تبیین می‌کند. دولت بعضا یک‌سری مبانی را تعریف می‌کند که آقا آن را قبول ندارد. بسیار خب! آیا اگر آقا را برداریم و شما را جای ایشان بگذاریم انقلاب با سیاست‌های شما ادامه پیدا می‌کند؟ خیر! ساقط می‌شود. ملت ایران در سه موضع دولت‌ها را سرنگون کرده‌اند: مشروطه را ایجاد و نفت را ملی کردند و انقلاب اسلامی را رقم زدند که هریک از این‌سه نفی در واقع نفی دولت‌هاست.

,

همه دولت‌ها در این چهل‌سال برخی سیاست‌های حضرت آقا را نفی کرده‌اند و همه آن‌ها قاعده جامعه را از دست داده‌اند. دولت‌ها در این سال‌ها هزینه‌های مردم را بالا برده‌اند. آقا دست در جیب مردم می‌کند یا دولت‌ها؟ می‌گویند سیاست‌های آقا باعث می‌شود که ما نتوانیم از سرمایه‌های اروپایی و آمریکایی استفاده کنیم اما پاسخ ما این است که پهلوی دوم امکاناتی که مدنظر شماست را داشت اما علیه او انقلاب اتفاق افتاد.

,

اداره کشور با نفی انقلاب، دوام نخواهد داشت

, اداره کشور با نفی انقلاب، دوام نخواهد داشت, اداره کشور با نفی انقلاب، دوام نخواهد داشت,

مردم در این دعوا متوجه شده‌اند که اداره کشور به این صورت که نفی انقلاب کند، قابل دوام نیست. نماینده انقلاب کیست؟ آقای خامنه‌ای. دولت کنونی، دولتی است که با تأیید آقای خامنه‌ای روی کار آمد و درآمدهای سرشاری هم داشت اما ببینید عاقبتش چگونه شد؟ هرروز امتیازات عمومی مردم به نفع دولت مصادره می‌شود. یکی از مصادیق آن چاپ اسکناس بی‌پشتوانه است.

,

تا پیش از سال 1304 و تأسیس بانک ملی، مردم با طلا و نقره داد و ستد می‌کردند. به توصیه کارشناسان دولت-که البته پشتوانه خارجی هم داشت- اسکناس جایگزین طلا و نقره شد. دولت مکلف شده بود که به ازای هر یک ریال فلان مقدار طلا در خزانه خود داشته باشد. دو سه سالی که گذشت، ارزش پول افت کرد خلق‌الله که دیدند ارزش سرمایه‌شان افت کرده، به دولت گفتند ریال ما را بگیر و طلای ما را بده. آن‌ها را زندانی کردند!

,

دولت‌ها از زمان قاجار تا کنون بیش از یکصد امتیاز را از ملت گرفته‌اند و به دولت داده‌اند! مثلا زمین متعلق به خداست؛ والارض وضعها للانام... اما دولت شاه زمین‌های خدا را مصادره کرد! دولت اخیر ما با آب هم همین کار را کرد. دولت در ایران به جای آن که کشور را اداره کند منابع کشور را به نفع دولت مصادره می‌کند!

,

"دولت پنهان" در ایران مردمی هستند که به دولت پشت کرده‌اند!

, "دولت پنهان" در ایران مردمی هستند که به دولت پشت کرده‌اند!, "دولت پنهان" در ایران مردمی هستند که به دولت پشت کرده‌اند!,

مرآت- آقای غرضی! شما خودتان در سپاه هم فعالیت داشته‌اید. سوالم را صریح می‌پرسم؛ شما نیز صریح پاسخ دهید؛ آیا در ایران دولت پنهان داریم؟

, مرآت- آقای غرضی! شما خودتان در سپاه هم فعالیت داشته‌اید. سوالم را صریح می‌پرسم؛ شما نیز صریح پاسخ دهید؛ آیا در ایران دولت پنهان داریم؟,

بله! یک دولت پنهان داریم و آن دولتی است که متعلق به انقلاب است و با دولت‌های رسمی در جنگ است. بله! مردم که به دولت پشت می‌کنند، دولت پنهان هستند. کسی به این مسأله توجه نمی‌کند؛ در مقابل همه‌چیز را به گردن آقای خامنه‌ای می‌اندازند که آن پشت(!) دولت پنهانی دارد. آقا! ارز 3 هزار تومانی، 10 هزار تومان شده، چه کنیم؟ می‌گویند برویم با آمریکا بسازیم! رهبری هم داد می‌زند که آقا! یک‌بار این کار را کرده‌اید؛ نکنید این کار را!

,

آن‌ها دولت پنهان را در شخص آقای خامنه‌ای خلاصه می‌کنند اما من دولت پنهان را در هویت انقلاب خلاصه می‌کنم. انقلاب هر امتیازطلبی را سر جای خود می‌نشاند. BBC، VOA، رادیو اسرائیل، رادیو مونیخ و... دائم می‌گویند علت مشکلات اقتصادی کشور این است که شما FATF و پالرمو را نمی‌پذیرید.

,

اگر قرار باشد ما قواعدی را که به حال ملت مضرند بپذیریم، انقلاب چه می‌شود؟ آیا این که دولت‌ها با چاپ اسکناس جیب ملت را خالی می‌کند تقصیر نپذیرفتن پالرموست؟ حجم نقدینگی در زمان روی کار آمدن دولت آقای روحانی 460 هزار میلیارد بوده و امروز از 2500 میلیارد گذشته است! این تقصیر نپذیرفتن پالرموست؟ از زمان مشروطه تا کنون 92 دولت بر سرکار آمده‌اند و هریک از آن‌ها باری را بر گرده عامه مردم گذاشته‌اند.

,

من گفته بودم، دولتی که با تورم زندگی مردم را پیش ببرد، ایرانی نیست، اسلامی هم نیست. هنر نیست که احزاب و گروه‌ها به جان هم بیفتند و جیب مردم را خالی کنند. بپذیریم که عقل اجتماعی مردم ایران از عقل سیاسی سیاستمداران بیشتر است. مردم اشخاص و جناح‌ها را نمی‌بینند، عملکرد را می‌بینند.

,

مرآت- من دوگانه اصلاح‌طلب-اصولگرا را دوگانه‌ای جعلی می‌دانم.

, مرآت- من دوگانه اصلاح‌طلب-اصولگرا را دوگانه‌ای جعلی می‌دانم., مرآت- من دوگانه اصلاح‌طلب-اصولگرا را دوگانه‌ای جعلی می‌دانم.,

جعلی نسبت به انقلاب.

,

نمی‌شود هرکس به مجلس می‌آید رانتی بگیرد و ساکت شود

, نمی‌شود هرکس به مجلس می‌آید رانتی بگیرد و ساکت شود, نمی‌شود هرکس به مجلس می‌آید رانتی بگیرد و ساکت شود,

مرآت- و هردوی این جناح‌ها خطاهای فاحش و جبران‌ناپذیری داشته‌اند.

, مرآت- و هردوی این جناح‌ها خطاهای فاحش و جبران‌ناپذیری داشته‌اند., مرآت- و هردوی این جناح‌ها خطاهای فاحش و جبران‌ناپذیری داشته‌اند.,

و امتیازطلبی می‌کنند. همین الان در مجلس اهل تدبیر و چپ و راست، هرسه بر سر نحوه تقسیم درآمدهای کشور در بودجه 98 به تفاهم رسیده‌اند. سهم هرکس مشخص است. من گفته‌ام و نوشته‌ام که این روش باید مورد بی‌اعتنایی انقلاب قرار بگیرد. این که هرکس به مجلس آمد، رانتی بگیرد و ساکت شود، درست نیست. رانت‌ها و رانتخواران به مراتب بیشتر و وسیع‌تر شده‌اند. انقلاب سر جای خود می‌ماند؛ نه آمریکا می‌تواند غلطی بکند و نه احزاب و گروه‌ها و نه داعش!

, انقلاب سر جای خود می‌ماند؛ نه آمریکا می‌تواند غلطی بکند و نه احزاب و گروه‌ها و نه داعش!,

تصاویر خبری استان سمنان با شبکه اطلاع رسانی مرآت

, تصاویر خبری استان سمنان با شبکه اطلاع رسانی مرآت,

دشمن از طریق ضعف‌ها به ایران فشار وارد می‌کند

, دشمن از طریق ضعف‌ها به ایران فشار وارد می‌کند, دشمن از طریق ضعف‌ها به ایران فشار وارد می‌کند,

مرآت- به تازگی یک کانال مالی به نام اینستکس توسط اروپا راه‌اندازی شده است. اروپا پیش‌تر برقراری این ارتباط مالی را به برخی مذاکرات اعم از مذاکرات موشکی منوط کرده بود؛ اقدامی که با واکنش تند مقامات ارشد ایران مواجه شد. آقای ظریف نیز به تازگی نطق مطلوبی درباره حق ایران برای تقویت توان نظامی ایران داشتند. ما شخصیت‌های بزرگی داشتیم که متعقد بودند می‌توان مثل ژاپن از توان نظامی صرف‌نظر کرد و هزینه‌های این بخش را صرف بسامان کردن اقتصلاد کشور کرد. اگر شما در موضع تصمیم‌گیری بودید؛ چه می‌کردید و دیدگاه کلی شما درباره این مناقشه چیست؟

, مرآت- به تازگی یک کانال مالی به نام اینستکس توسط اروپا راه‌اندازی شده است. اروپا پیش‌تر برقراری این ارتباط مالی را به برخی مذاکرات اعم از مذاکرات موشکی منوط کرده بود؛ اقدامی که با واکنش تند مقامات ارشد ایران مواجه شد. آقای ظریف نیز به تازگی نطق مطلوبی درباره حق ایران برای تقویت توان نظامی ایران داشتند. ما شخصیت‌های بزرگی داشتیم که متعقد بودند می‌توان مثل ژاپن از توان نظامی صرف‌نظر کرد و هزینه‌های این بخش را صرف بسامان کردن اقتصلاد کشور کرد. اگر شما در موضع تصمیم‌گیری بودید؛ چه می‌کردید و دیدگاه کلی شما درباره این مناقشه چیست؟,

اگر ابزارهای حکومتی شما درست باشد، دشمن برای شما نقشه نمی‌کشد بلکه با شما تعامل می‌کند اما اگر دشمن، ایران را کشوری بیابد که دارای ضعف‌های بسیار است، از طریق همین ضعف‌ها به ایران فشار وارد می‌کند. ایران در صد سال اخیر جایگاه مناسبی در حوزه تولید نداشته است. چیزی هم اگر تولیدشده بعد از مدتی از میان رفته است؛ کما این که من شاهد 5 نسل تولید محصولات نساجی در اصفهان بوده‌ام که همه آن را به جای آن که رشد کنند، از میان رفته‌اند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه