صبح امروز انجام شد؛

تشرف۵۴نفر جانبازان و خانواده‌های شهدای «حشد الشعبی» به حرم رضوی

تشرف۵۴نفر جانبازان و خانواده‌های شهدای «حشد الشعبی» به حرم رضوی
جمعی از خانواده‌ جانبازان و شهدای حشدالشعبی ضمن تشرف به حرم مطهر رضوی مورد استقبال خادمان آستان قدس رضوی قرار گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ صبح امروز، 54 نفر از جانبازان و خانواده‌های شهدای مدافع حرم عراقی به حرم مطهر رضوی مشرف و ضمن زیارت بارگاه منور رضوی از برنامه‌های ویژه‌ای که از سوی مدیریت امور زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی در رواق غدیر حرم مطهر برای این کاروان‌ تدارک دیده شده بود، بهره‌مند شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

حجت الاسلام معروف ناصر سخنران این مراسم به تبیین جایگاه و منزلت خانواده شهدا پرداخت و اظهار کرد: شهدا نزد خداوند متعال از جایگاه رفیعی برخوردار هستند و جان‌فشانی و معامله‌ای که این بزرگان با خداوند انجام دادند، برای خانواده‌های آنان بزرگترین افتخار است.

,

وی گفت: بدون تردید خانواده‌های شهدا و جانبازان نیز از همان عزت و منزلت شهدا نزد خداوند برخوردارند و هر اجر و پاداشی که برای آنان منظور شود، خانواده‌ها نیز از آن پاداش بهره‌مند خواهند شد.

,

گفتنی است؛ بازدید از موزه مرکزی و قرآن آستان قدس رضوی، پخش فیلم حرم شناسی، بیان احکام، برگزاری مسابقه، اهدای هدایا و محصولات فرهنگی از دیگر برنامه‌هایی بود که برای این گروه از زائران اجرا شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه