با حضور دبیر قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی سپاه:

مراسم افتتاحیه ۹۸ پروژه عمرانی و اهدای ۸۴ جهیزیه در قم برگزار می شود

مراسم افتتاحیه ۹۸ پروژه عمرانی و اهدای ۸۴ جهیزیه در قم برگزار می شود
همزمان با ولادت حضرت زهرا(س)، مراسم افتتاحیه 98 پروژه عمرانی و نیز اهدای 84 سری جهیزیه کامل به نوعروسان استان قم برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا، در این مراسم که سه شنبه هفته جاری هفتم اسفندماه همزمان با سالروز ولادت باسعادت فاطمه زهرا(س) و سلاله پاکش حضرت امام خمینی (ره) در ستاد سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) برگزار می شود، سردار سید ضیاء الدین حزنی، مشاور فرمانده کل و دبیر قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی سپاه و نیز حضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، امام جمعه محترم قم و دبیر شورای عالی حوزه های علمیه به ایراد سخن می پردازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  قم فردا,


همچنین در این مراسم که با حضور مقامات و شخصیت های استانی و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و اعضای فعال گروه های جهادی همراه خواهد بود، پس از سخنان سردار شاهچراغی ، فرمانده سپاه استان قم، سرهنگ پاسدار علی دستوری ، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم ضمن عرض خیر مقدم ، گزارشی از اهم فعالیت های انجام شده در عرصه های عمرانی ، فرهنگی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی در یک سال گذشته ارایه می دهد.

,
,


گفتنی است تعداد 98 پروژه عمرانی استان که مراسم افتتاحیه آن ها در این روز با حضور سردار حزنی در قم برگزار می شود، در مناطق محروم و کم برخوردار استان به خصوص بخش ها و روستاهای قم قرار دارد و با مجموع اعتباری بالغ بر 35 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد که سهم آورده سپاه 50 درصد بوده است.

انتهای پیام/

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه