logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست پلیس آگاهی مازندران خبر داد؛

کشف 385 میلیون ریال دارو و مواد غذایی قاچاق در بهشهر

کشف 385 میلیون ریال دارو و مواد غذایی قاچاق در بهشهر
سرپرست پلیس آگاهی مازندران از کشف انواع دارو و مواد غذایی غیرمجاز قاچاق به ارزش 385 میلیون ریال در شهرستان بهشهر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سیدجعفر سادات در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: در اجرای طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین کنترل کالاهای سلامت محور، ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی موفق به شناسایی یکی از عاملان عرضه انواع مواد غذایی و داروهای غیر مجاز در شهرستان بهشهر شدند.

وی افزود: پس از هماهنگی‌های قضائی متهم دستگیر و با حضور نمایندگان اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مربوطه، در بازرسی از محل فعالیت وی انواع مختلف نوشیدنی ، دارو و مواد غذایی غیر مجاز کشف شد.

سرپرست پلیس آگاهی مازندران، ارزش کالاهای قاچاق کشف شده را بالغ بر 385 میلیون ریال عنوان کرد و با اشاره به تحویل کالاهای مکشوفه به سازمان اموال تملیکی استان،گفت: پلیس به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین متولیان امر مقابله با قاچاق کالا نقش مهمی در تحقق اهداف اقتصادی کشور دارد.

ساداتی در پایان با اشاره به ضرورت استفاده از کالاهای داخلی به‌منظور حمایت از کار و تولیدات داخلی از مردم خواستار شد علاوه بر خودداری از مصرف کالاهای خارجی که به‌صورت غیرمجاز و قاچاق وارد کشور شده و از نظر بهداشتی نیز فاقد کیفیت هستند، در صورت شناسایی عاملان عرضه کالاهای قاچاق مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیس 110 اطلاع کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه