نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی:
رشد و توسعه جمهوری اسلامی محور اصلی بیانیه گام دوم رهبری/ عملیاتی کردن بیانیه نیازمند عزم همگانی است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه و رشد جمهوری اسلامی محور اصلی بیانیه گام دوم رهبری است، گفت: عمل به این بیانیه وظیفه همگانی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ شهروز برزگر کلشانی در گفت و گو با خبرنگار ارومنیوز، در خصوص بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری اظهارداشت: محور اصلی بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری یا به عبارتی چهل سال دوم انقلاب اسلامی توسعه و رشد جمهوری اسلامی ایران است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارومنیوز,وی، افزود: مخاطبان اصلی بیانات مقام معظم رهبری علاوه بر آحاد مردم، جوانان هستند که ایمان آموزی، اخلاق، معنویت استفاده از استعدادها، استقلال، آزادی در بحث عزت ملی و سیاست خارجی و مواردی از این بحث را خطاب به این عزیزان مورد تاکید قرار دادند.
,عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اگر عمیقا به مباحث مطروحه و جملات موجود در بیانیه دقت کنیم، متوجه می شویم که برای توسعه و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هدف گذاری شده است.
,وی، گفت: بیانیه گام دوم یکی از بهترین، اقتصادی ترین و معنوی ترین برنامه هایی است که میتواند هر جامعه بشری را به سعادت برساند.
,برزگر کلشانی، ابراز داشت: عمل به تمام بندهای مطرح شده از سوی رهبر انقلاب توسط دستگاه های اجرایی، نهادهای مختلف و آحاد جامعه ضروری بوده و باید به بند بند این بیانیه جامه عمل بپوشانند چراکه یکی از بهترین و جامع ترین برنامه هایی است که یک ملت را به سعادت دنیوی و اخروی می رساند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه