رئیس مرکز مدیریت راه های استان زنجان خبرداد؛
وجود مه موضعی و کاهش دید افقی در برخی محورهای مواصلاتی زنجان/ داشتن نجیر چرخ برای تردد در محورهای کوهستانی زنجان ضروری است
رئیس مرکز مدیریت راه های استان زنجان گفت: در حال حاضر شاهد وجود مه موضعی و کاهش دید افقی در محوزهای مواصلاتی استان زنجان هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمد محمدی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به گزارش وضعیت راه های استان زنجان،اظهار داشت: در حال حاضر در برخی محورهای استان زنجان مه موضعی وجود دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,وی با اشاره به وجود مه موضعی و کاهش دید افقی در محور های زنجان - بیجار و زنجان – طارم،ادامه داد: همچنین در محور زنجان - تهم – چورزق نیز به دلیل بارش برف دارای کاهش دید افقی است.
,این مسئول از ادامه بارش برف در محور ابهر و خدابنده،خاطرنشان کرد: وزش باد در برخی نقاط و احتمال بارش پراکنده در سطح استان وجود دارد.
,رئیس مرکز مدیریت راه های استان زنجان بیان داشت: همراه داشتن زنجیرچرخ در محورهای کوهستانی و روستایی استان الزامی است.
,محمدی بیان داشت: همچنین تردد در همه محورهای مواصلاتی استان با رعایت نکات ایمنی و به صورت عادی و روان در جریان است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه