معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان اردبیل:

180 شی تاریخی "یل سویی" تحویل اداره کل میراث فرهنگی اردبیل شد

180 شی تاریخی "یل سویی" تحویل اداره کل میراث فرهنگی اردبیل شد
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: 180 شی تاریخی و فرهنگی منطقه قلعه و گورستان "یل سویی" برای نگهداری در مخزن آثار و نمایش در موزه ها به اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل تحویل داده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سبلان‌ما، کریم لطفی  پیش از ظهر امروز  از تحویل 180 شی تاریخی و فرهنگی منطقه قلعه و گورستان یل سویی به اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل جهت نگهداری در مخزن آثار و نمایش در موزه های  این استان خبر داد و گفت: این اشیاء شامل خمره های سفالی، سکه های مفرغی و مسی، سفال های منقوش کتیبه دار، آویزهای تزیینی از جنس استخوان و اشیاء دیگر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی افزود: ابزارآلات استخوانی، کارد مفرغی، سرپیکان سنگی و چکش و میخ های فلزی نیز از جمله دیگر آثار یافت شده در این منطقه باستانی است.

,

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: تمامی اشیاء قبل از تحویل به امین اموال، به همت اداره کل میراث فرهنگی استان رسوب زدایی، تثبیت و مرمت نهایی ش.

,

 وی با اشاره به کشف آثار از دوره های مختلف تاریخی در این مکان، ادامه داد: قدمت اشیاء مکشوفه از عصر آهن(3500 سال پیش تا عهد سلجوقی است که از اهمیت تاریخی برخوردار است.

,

کریمی گفت: سه اثر شاخص از 10 اثر ارسالی به نمایشگاه چهار دهه کشفیات باستانشناسی که قرار است این ماه در تهران برگزار شود از منطقه یل سویی کشف شده است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه