logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

معاون اداره کل راه مازندران اعلام کرد؛

رفع تصرف یک قطعه زمین ساحلی ۲۵۰ میلیاردی در مازندران

رفع تصرف یک قطعه زمین ساحلی ۲۵۰ میلیاردی در مازندران
معاون املاک حقوقی اداره کل راه و شهرسازی مازندران از رفع تصرف و خلع ید یک قطعه زمین ساحلی با ارزش حدود 250 میلیارد ریال در راستای حفظ حقوق بیت‌المال در یکی از شهرهای غرب استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علی قاسمی طی گفت‌وگویی از رفع تصرف و خلع ید یک قطعه زمین ساحلی با ارزش حدود 250 میلیارد ریال در راستای حفظ حقوق بیت‌المال در شهرستان تنکابن خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: این کار در راستای حفظحقوق بیت‌المال با خلع ید و قلع قمع یک قطعه زمین ساحلی به ارزش حدود 250 میلیارد ریال با همکاری یگان حفاظت مازندران انجام شده است.
,
,


معاون املاک حقوقی اداره کل راه و شهرسازی مازندران با اشاره به اینکه تاکنون، 8 هزار و 169 متر مربع از اراضی دولتی در شهرستان تنکابن رفع تصرف شده است؛ خاطرنشان کرد: عمده تصرفات در سال جاری به‌صورت ساخت بنا و دیوارکشی انجام شده است که با پیگیری حقوقی موضوع، منجر به صدور حکم رفع تصرف خلع ید شد.

قاسمی با عنوان این موضوع که اراضی آزاد شده که بیت‌المال محسوب می‌شود حسب دستور مقام قضایی تحویل امین اموال واحد حقوقی اداره راه و شهرسازی شهرستان تنکابن شده است؛ متذکر شد: خلع ید و تخریب محدثات و قطعه زمین مزبور، موجبات خرسندی اهالی و همسایگان منطقه مذکور را فراهم کرده است.

وی اضافه کرد: براساس قانون، هرگونه ساخت و ساز بدون مجوز، دخل و تصرف، تعرض و تجاوز بر اراضی دولتی جرم است و ماموران یگان حفاظت این اداره کل در صورت مشاهده چنین مواردی اقدام قانونی لازم را به عمل خواهند آورد.

معاون املاک حقوقی اداره کل راه و شهرسازی مازندران بیان کرد: یگان حفاظت از اراضی اداره کل به صورت 24 ساعته گشت زنی داشته و از اراضی دولتی محافظت و با افراد فرصت طلب و زیاده خواه برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

قاسمی در پایان از شهروندان مازندرانی درخواست کرد در صورت مشاهده هر گونه تجاوز به حریم راه و اراضی دولتی و ساخت و ساز غیرقانونی، مراتب را به شماره تلفن 33375191-011 اطلاع دهند. 

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه