واکنش دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله خامنهای به حکم یک دادگاه؛
مطالعه اجباری کتابهای مرتبط با رهبر انقلاب به عنوان مجازات، بدسلیقگی است
عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای در واکنش به حکم دادگاه ابوالفضل قدیانی مبنی بر مطالعه و رونویسی از برخی کتابهای مرتبط با رهبر انقلاب واکنش نشان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی عسگری عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای در گفتوگو با فارس، در واکنش به حکم دادگاه ابوالفضل قدیانی مبنی بر مطالعه و رونویسی از برخی کتابهای مرتبط با رهبر انقلاب گفت: انتشار آثار مرتبط با رهبر معظم انقلاب برای آشنایی با رأی و اندیشه و نیز زندگی و سیره اخلاقی و اجتماعی معظمله است و بکارگیری آن به عنوان مجازات یک مجرم، بدسلیقگی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب هیچ توصیه ای به دادگاه هاجهت مطالعه اجباری آثار رهبر انقلاب توسط محکومان ندارد و این کار را مغایر با اثربخشیوروحکارفرهنگیمیداند.
,
شایان ذکر است در پی اثبات مجرمیت ابوالفضل قدیانی، قاضی شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی، وی را علاوه بر مجازات حبس، به مطالعه و رونویسی سه کتاب «حکایت زمستان» از سعید عاکف، «داستان سیستان»(سفرنامه رهبرانقلاب به سیستانوبلوچستان) از رضا امیرخانی و «دشمنشناسی»که گردآوری سخنان رهبرانقلاب توسط مؤسسه حفظ و نشر آثار معظمله است، محکوم کرده است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه