نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی:

برای راه آهن، انتقال آب و دوبانده شدن جاده‌ها اعتبارات چند صد میلیاردی نیاز است/ بالا بودن انتظار مردم از نوبخت

برای راه آهن، انتقال آب و دوبانده شدن جاده‌ها اعتبارات چند صد میلیاردی نیاز است/ بالا بودن انتظار مردم از نوبخت
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی گفت: برای راه آهن، انتقال آب و دوبانده شدن جاده‌ها اعتبارات چند صد میلیاردی نیاز است که باید مورد توجه نوبخت باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد باقر عبادی نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خاورستان، با اشاره به سفر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان، اظهارکرد: حال که قرار است آقای نوبخت به خراسان‌جنوبی سفر کند توقع مردم این استان غیر برخوردار از وی بسیار بالا است و توقع می‌رود که خراسان‌جنوبی حداقل به اندازه گیلان دیده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد باقر عبادی نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با,  خاورستان,  , خاورستان, خاورستان, ، با اشاره به سفر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان، اظهارکرد: حال که قرار است آقای نوبخت به خراسان‌جنوبی سفر کند توقع مردم این استان غیر برخوردار از وی بسیار بالا است و توقع می‌رود که خراسان‌جنوبی حداقل به اندازه گیلان دیده شود.,

 

,

مدیران مطالبات را بدون تعارف ارائه دهند

, مدیران مطالبات را بدون تعارف ارائه دهند, مدیران مطالبات را بدون تعارف ارائه دهند,

وی با بیان اینکه از مدیران استان نیز درخواست می‌شود مطالبات خود را بدون تعارف ارائه دهند، افزود: توقع در این سفر از آقای نوبخت این بوده که اعتبار خوبی برای راه آهن گذاشته شود و با توجه به اینکه راه‌آهن هنوز از طرف خراسان‌جنوبی کلنگ‌زنی نشده توقع داریم در این سفر کلنگ‌زنی  و اعتبار چند صد میلیاردی خوبی نیز برای آن در نظر گرفته شود.

,

 

,

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نکته دیگری که باید در این سفر مورد توجه باشد اعتبار گذاشتن برای جاده‌های استان به خصوص جاده بیرجند- قاین که از تردد بالایی برخوردار است، بوده چراکه از 90 کیلومتر تا کنون حدود 45 کیلومتر دوبانده شده و مابقی انجام نشده است که توقع می‌رود در این سفر اعتبار بالایی برای اتمام دوبانده شدن این جاده گذاشته شود.

,

 

,

عبادی عنوان کرد: راه‌های دیگر استان نیز نیاز به توجه و اعتبار دارد که لازم است در این سفر دیده شود. اگر آقای نوبخت در این سفر خود به این موضوعات توجه و اعتبارات خوبی در نظر بگیرد سفر خوبی برای خراسان‌جنوبی خواهد بود در غیر اینصورت اگر اعتبارات جزئی و اندک به پروژه کوچک داده شود سفر وی به استان ما مفید فایده نخواهد بود.

,

 

,

سفر نوبخت مانند سفر قبلی روحانی نباشد!

, سفر نوبخت مانند سفر قبلی روحانی نباشد!, سفر نوبخت مانند سفر قبلی روحانی نباشد!,

وی خاطرنشان کرد: اگر این سفر مانند سفر قبلی رئیس جمهور به استان باشد که قرار بود برای بحث انتقال آب به استان اقدامات خوبی انجام شود اما تا کنون شاهد اتفاق خاصی نبودیم دارای اعتبارات میلیاردی برای انتقال آب، راه آهن و دوبانده شدن جاده ها نباشد، سفر آقای نوبخت ابتر و بیشتر یک سفر تشریفاتی خواهد بود.

,

 

,

مشکلات با اعتبار کم حل نمی‌شود

, مشکلات با اعتبار کم حل نمی‌شود, مشکلات با اعتبار کم حل نمی‌شود,

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مشکلات خراسان جنوبی با  اعتبارات کم حل شدنی نیست نیاز به اعتبارات چند صد میلیاردی دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه